Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 94
Like Tree79Likes

tema: Sat za plivanje i ronjenje na dah - do 250 EUR - cena/kvalitet

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Određen forumom Re: Sat za plivanje i ronjenje na dah - do 250 EUR - cena/kvalitet

Darko to je drugo da li je on neophodan i da li ga neko nosi ili ne, ali ako nekome rikne sat koji deklarisan na 100 metara i od pouzdanog prouzvodjaca to je zato sto je imao defekt pri proizvodnji Naravno da govorim o nekim normalnim egzibicjama u vodi
    83stojan likes this.

Mlađi član
    Član od
    8.10.2011.
    Lajkovi
    74
    Reputacioni uticaj
    15

Određen forumom Re: Sat za plivanje i ronjenje na dah - do 250 EUR - cena/kvalitet

ja npr nosim sat na moru da bih znao koliko je sati i da ne zakasnim na rucak i veceru posto sam na odmoru i ne nosim mobilni na plažu...a kad se kupam na bazenu ili reci mobilni mi ostane u kolima tako da se od sata ne odvajam...

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    248

Onda manje vise nikome ne bi trebao sat deklarisan na WR200m ako sat koji ima WR100m moze da ide do 80m dubine ako je od renomiranog proizvodjaca to je sasvim dovoljno i ako si profi ronilac jer ni oni se ne spustaju ispod 80m bez neke posebne podmornice ili kapsule.
    Neso tacno je da se ljudi sa primorija drugacije ponasaju na plazi, jer ti ljeti kad izadjes ne plazu i pogledas one ljude tacno znas ko je sa mora a ko nije ja stvarno nosim samo nephodno jer ljeti mi je rucak kad ogladnim a kuci idem kad zadje suncemada mi ni sunce nesto ne treba kad sam vazda ispod nekog drveta u hladovini i igram karte
    Neša likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •