Citizen Eco Drive World Time BJ9123-01A BJ9123 Men's Watch
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Da ne otvaram novu temu, znači pitanje je isto, samo je u pitanju preporuka za ženski sat u tom cenovnom rasponu.
Sve navedene satove mogu da nose i zene, ne vidim tu nikakav problem.
Izuzetak je mozda monster.
Hvala svima na predlozima... najvise mi se svidjaju SEIKO black monster Lightbox PHP wrapper i Citizen bn0000. Da li zna neko gde u beogradu mogu da probam ove satove pa da odlucim koji da kupim?
Black monster mozes da narucis sa satovi-online, 19.800. Mozes da ga isprobas u vitanovu.
bn0000 sam video u bomaru ali nisam pitao za cenu. Sa jomashop.com moze da se poruci za oko 150 evra (ukljucujuci pdv, porez i dostavu). U bomaru daju trenutno popust na eco-drive satove, ali i sa popustom mislim da je cena iznad 15k.
Danas sam bio do prodavnica u gradu gde prodaju satove i probao Zodiac ZO 2208 i Zodiac ZO 2240 i Sector 240 3251945125 i Sector Mountain Centurion R3271603225
Cene su uglvnom izmedju 16000 i 20000 dinara... Pa bih molio pomoc u izboru....
U njemu je Miyota OS20 - ništa specijalno ali nije ni loše.
Sektor je ok izbor,a ukoliko se nešto desi sa mehanizmom,može se kupiti nov za ~ $30.
prijatelji, treba mi pomoc. kolega napusta firmu nakon deset godina rada i resili smo da mu kupimo sat, budzet je oko dvadeset hiljada a plafon dvadeset tri hiljade. kolege se toliko razumeju u ssatove da su bili u fazonu da mu za te pare kupe neki "nad.kani" Fosil, i tu ja stupam na scenu i nekako ubedjujem da prepuste izbor meni. momak ima oko trideset pet godina, visi je [preko sto devedeset cm], stil oblacenja mu casual [farmerke, majce, patike]... ja forsiram da se kupi ovaj model: Seiko SNZG83K1
pa mi kazite da li mi je izbor dobar ili mi predlozite nesto po vasem izboru pa da uzmem u razmatranje. bilo bi lepo kada bi ostali pri automaticima. hvala unapred.
citizen NJ0011-01E
Imao ga je Bomar u ponudi,vrlo moguce da se moze naci i kod nas. A cena je oko 19000
^
ovaj citizen je dobar izbor![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi