Realno najbolja opcija ti je Seiko. imas sirok diapazon seika...ma da zodiak eventualno eto ako ti se seiko ne svidi..
Realno najbolja opcija ti je Seiko. imas sirok diapazon seika...ma da zodiak eventualno eto ako ti se seiko ne svidi..
next year at this time I'll be a millionaire
http://www.jacobtime.com/osc/images/ZO2208.jpg
http://www.ashford.com/images/catalo...ZS2240_FXA.jpg
http://www.horloges.nl/media/catalog/product/R/3/R3271603225.jpg
http://www.glooks.com/images/Sector/3251945125.jpg
Nemam mogucnost kupovine u inostranstvu, a ne bih bas ni da narucujem preko neta vise bih nesto u Beogradu u radnji sto mogu da vidim sta kupujem... Ipak hvala na predlozima
Poslednja ispravka: vitez koja (15.8.2011. u 20:18)
Mane i Dragon, sve to mozete nastaviti preko pp-a, a ovde se drzite teme i savetujte Koju!
Kojo, moj izbor u ovom slucaju bi bio Zodiak, mislim da je kvalitetniji sat od Sectora, a i dizajn mi je dopadljiviji.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ok ako je situacija takva ,onda i ja glasam za Zodiak...
Te pare i automatik = Seiko.
Izaberi bilo koji.I sam znaš da da tu nema velike greške.
Sviđa mi se ovaj koji si predložio.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
i meni se svidja tvoj predlog ali sa seiko automatic nema greske.za te pare ne postoji bolje.
i ja bi izbroa taj
Pozdrav svim forumašima!
Prvi put post-ujem na nekom forumu. Povod je naravno ručni časovnik. Dosta sam čitao Vaš forum kao i neke strane. Pratim i internet stranice nekih proizvođača... Što više čitam, učim sve sam zbunjeniji i neodlučniji. Želeo bih da kupim sat koji bih mogao da nosim svaki dan neovisno od situacije/prilike (nemam mogućnosti da posedujem više satova - svečane prilike ili sportske aktivnosti), nije mi važno da bude chronograph, načičkan opcijama kojekakvim, bitno mi je da znam koliko je sati i datum, da što je moguće manje vodim računa o satu (da me ne opterećuje da li ću ga ogrebati, kvrcnuti pa će se pokvariti) znači izdržljiv, robusan, da nije veći od 43/44mm (imam tanke ruke), da mogu da plivam sa satom na ruci. Pročitao sam i slažem se da su mehanički satovi, časovnici sa dušom i voleo bih da sat bude automatik (mehanički), ali bojim se da mojih 180€ neće moći da se rastegne do takvog automatika. Želja mi je da sat bude nešto kao porodično nasleđe. Da zaista traje... Takođe sam pročitao da je važno da sat dobro “leži” na ruci, da mi se dopada... I sa tim se slažem međutim u Subotici, gde živim, izbor je prilično slab, te nisam u prilici da “osetim” sat. Žao mi je da potrošim novac na put do Beograda samo da bih razgledao satove, radije bi taj novac uložio u sam sat. Neka preporuka, savet... Da li su cene na internet stranici Vitanov OK, realne? Može li da se kupi jeftinije ali da je pouzdano, valjano? Gde? Po Vašim savetima voleo bih da to bude Seiko ili Casio, ali nije nužno. Dopada mi se Seiko SKX779K ali nisam imao prilike da ga vidim uživo te se plašim da je prevelik za mene, a i cena po Vitanovu je 28.050,00. Takođe mi je lep i SNZH55 (možda bih mogao da se istegnem i skupim za ovaj model). Koliko je manji od SKX779K? Mislim, ako je neko imao prilike da vidi oba modela. Ako bih zbog finansija bio prinuđen da kupujem quartz-ni sat tada ne bih trošio sav novac namenjen kupovini sata (pomenutih 180€). Gledao sam i CASIO EF-562. Da li možda neko zna cenu kod nas CASIO modela EQW-M1000? Mnogo pitanja... I to sam pročitao da se ne treba ovako opterećivati već obići par prodavnica satova i kupiti sat koji se najviše dopada, najbolje “leži” na ruci, sat koji možemo da platimo... U Subotici ima jedna ozbiljna radnja i to je to...
Unapred hvala na savetima, predlozima...
sto se tice Seiko i Casio satova pogledaj ovaj sajt: Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com cene su najpovoljnije i vrse dostavu!
ja bih ti preporucio da pogledas i Orient satove, jedino je problem sto nema gde da se vide uzivo, ne prodaju se u Srbiji vec bi morao da porucis sa neta a za to ti je najbolji sajt: www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
ja imam: Orient Automatic "Deep" CEM65001B - Divers - www.orientuhren.de i prezadovoljan sam!
Pregledao sam i tu internet stranicu (Sense watch webshop), ali koliko su pouzdani? Seiko SKX779K je kod Vitanova 28.050,00, a na pomenutpj stranici 19.800,00. Da li su satovi originalni? Daju garanciju?
Bookmarks sajtovi