-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Prilog 97779
Šta mislite o jednoj ovakvoj temi, kao eventualnoj pomoci nekom. Ja sam nebrojano puta naisao na jako povoljne ponude, kratkotrajne, pa nisam ni bio u mogucnosti da iskoristim to. Mislim da nije lose imati temu u koju bi clanovi stavljali takve oglase, jer ne stizemo svi svaki dan bas sve da ispratimo...
Prvenstveno sam mislio na strane on line prodavnice, kao i ebay, a ako moderatori dozvole i domace berze (mada, tu se javlja mogucnost da prodavac sam reklamira sat koji je oglasen na prodaju)
Evo za pocetak, jedan model za koji mislim da je odlicna kupovina. Jedno vreme sam i sam bio u potrazi za ovim "spiritom", zato i znam da je bilo tesko doci do njega...
Seiko ‘Made in Japan’ automatic 6R15 Spirit SCVS003 | eBay
-
re: Promocije, Akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Odlicna ideja jewels, ja sam par puta dobio odlicnu ponudu i nisam kacio , doduse malo sam bio i nemaran pa se nisam setio da otvorim temu , ali sad cu se sigurno setiti:)
-
-
-
re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Podržavam ideju i u skladu sa tim sam dopunio naslov i učinio temu "lepljivom", tako da je nadalje možete koristiti za ovakva obaveštenja.
Zamolio bih članove za maksimalnu odgovornost pri postavljanju linkova, jer ne želim da dodjemo u situaciju da linkujemo na neproverene i sumnjive sajtove i da na taj način možda nanesemo štetu nekom od manje iskusnih članova.
Hvala unapred.
-
-
Odlicna tema, i meni je palo vise puta da pokrenem slicnu temu, ali kao i Serb bio sam nemaran, a nikako da nadjem neki dobar sajt sa niskim cenama. Jedno pitanje, da li neko slucajno zna neki web sajt sa dobrim cenama u Nemackoj za Seiko?
-
Naleteh na lepu akciju na OrientUSA sajtu. Radi se o, meni, prelepom Orient Bambino (ER24005W) modelu. Cena mu je spustena za 30%, a uz to se dobija na poklon i jedan njihov kvarcni sat:
Automatic Watches | Orient Watch USA
ER24005W | Orient Automatic Watches & Reviews | Orient Watch USA
Sat je prelep, ko voli klasiku. Automatik, ORIENT caliber 48743 je unutra. Mislim da je to za oko 150 eura sjajna kupovina za one koji imaju mogucnost da sat naruce iz USA. Ja cu ga verovatno naruciti koliko danas jer bas taj model merkam vec neko vreme, a bolje prilike ne verujem da ce skoro biti. :)
-
Pogledaj samo ove cene kod njihovog autorizovanog prodavca,izgleda da zvanican sajt sluzi samo da bi se donela odluka da se kupi na drugom mestu.
http://www.longislandwatch.com/Orien...p/er24005w.htm
-
Mislim da ne, ali nisam 100% siguran.
-
na tom drugom sajtu sve cene su normalne i one su vec sa uracunatih 30 poposto pupusta,znaci redovna cena je u stvari za tih 30 posto vec standardno manja,osim sto sada orient uz svaki kupljeni sat poklanja jos jedan kvarcni sat e sad kada bi znali koji je to sat koji daju na poklon i koliko on vredi.
pogledaj ovog lepotana gde je normalna cena 209 usd dok je takav kod orjenta direktno sa 30 posto popusta 266 usd sad sta da ti kazem.
Orient CFM00003B Watch has a 21 jewel Japanese automatic (self-winding) movement, power reserve indicator, date wheel at 6:00, luminous silver hands and numbers, orange sub dial hands and a uni-directional rotating dive bezel/ with tachymeter.
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Watches of the week, CreationWatches
Watches of the week
Dodatnih 8% popusta na modele iz Seiko premier linije. Lepa prilika za kupovinu elegantnog sata.
Par slika jednog od modela
-
Ovo je sat koji se dobija na poklon uz svaki orijen sat na zvanicnom sajtu.Mozeli neko da da procenu koliko zaista vredi ovaj sat.
Buy an Orient Gent Quartz watch from an Authorized Dealer - AZ Fine Time
-
@skybalkan
Ne vrijedi puno. Najobicniji jeftini kvarc Orient. 50tak dolara.
-
Na zvanicnom sajtu je cena Bambina bila dosta preko 200 kada sam ja ranije gledao. Za ovaj drugi sajt nisam znao i cene jesu bolje. U svakom slucaju sada je cena na zvanicnom sajtu ista pa se isplati uzeti taj model tamo, narocito imajuci u vidu da ga na longisland sajtu nema u SS/white i black kombinacijama. A za ove druge modele cena jeste dosta bolja i hvala sto si podelio tu informaciju. Narandzasti power reserve je stvarno mnogo lep. :)
-
Citat:
Sky-Balkan kaže:
Da, vidim da je i na AZ sajtu Bambino 180. :)
-
-
Da li je pouzdan ovaj sajt, šalju li za Srbiju?
-
Salju za srbiju i pouzdani su. Jedan nas clan je narucio od njih, i sve je bilo u najboljem redu.
-
Ja sam narucio preko njih, salju za Srbiju, postarina je oko 9 dolara sa trackingom koji odlicno funkcionise.
-
-
vladas ovo je stvarno odlična ponuda za Hamilton satove, nikad nisam video ovako dobre cene!
-
Gledam ovaj ženski Ardmore i vidim baš fin meganizam stavljaju u njega!
Eta 980.163 Normflatline so 15 kamenčića(~ 40$) se rijetko viđa u ženskim modelima!
-
Novi monster na Creation-u
Watches of the week
-
Ashford ima sjajnu promociju za dosta satova, dosta Zenitha sa ElPrimerom ispod 3500$!
Ovaj je posebno interesantan: Zenith El Primero 03-2150-400-21-C706 Men's Watch | Ashford.com
I Zenith Elite Class za 1110$!!!
http://www.ashford.com/watches/zenit...t470112&so=223
-
vladas,kako dobre cene ima ovaj sajt za Zenith modele...ajooooooooooooooj.
http://www.ashford.com/watches/zenit..._cat6071&so=25
Moj san snovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa.
Najdivniji sat na svetu! :))))))))) Nije mi dobroooooooooooooooooo
-
Ovo sam postavio na drugoj temi ali ocigledno je ovo bolje mesto.
Na Beckom aerodromu zatvaraju radnju sa satovima. Sve je na popustu 20-50 %
50% su Seiko i Oris.Ostali brendovi na popustu ...uf tesko nabrojati od Tissot , Maurice Lacroix, Reimond Weill..pa do Breitlinga..ima svega
-
da mogu ja bi odmah kupio neki zenith na popustu mnogo mi se svidjaju ali malo mi je nejasno da takva firma mora da daje tolike popuste da bi prodala satove.sta li se dogadja s njima zasto su uvek u drugom planu a kvalitet neosporan vrhunski.
-
A jel taj sajt Ashford ima kredibilitet u svetu?Da li je pouzdan i proveren?
I meni je cudno sto Zenith daje tolike popuste.Jednostavno ne kapiram.
Ma o kvalitetu Zenitha je glupo i pricati....Cudne su mi te cene,da budem iskren.Ali su mi ulepsale vece,bez obzira sto Zenith Captain Dual Time necu imati u neko blize vreme.
-
Na Ashfordu sam vise puta kupovao a znam da su i drugi clanovi. Milsim da se u ovom slucaju radi o starijim modelima Zenitha (slicno je i sa Hamiltonom) pa zato i nize cene. Ali ove cene su bruka ali mislim da nece naskoditi ugledu Zenith-a!
-
Aha,ok...Ma taman posla da ce naskoditi ugledu najveceg medju najvecima.
Cak suprotno.Strasno dobre cene zaista.
-
Citat:
jagos kaže:
da mogu ja bi odmah kupio neki zenith na popustu mnogo mi se svidjaju ali malo mi je nejasno da takva firma mora da daje tolike popuste da bi prodala satove.sta li se dogadja s njima zasto su uvek u drugom planu a kvalitet neosporan vrhunski.
Na zalost takva je Louis Vuitton-a, posto su oni vlasnici Zenith-a, a ocigledno su navikli da daju popuste za staru kolekciju torbi, pa su to preneli i kad je rec o satovima.
ps Na zalost ovakva poslovna politika daje lose rezultate na dug rok. Zaljubljenici ce uvek ostati verni brendu, medjutim niko ne voli da plati sat po punoj ceni, a da nakon nekoliko meseci taj sat vredi 50% manje.
-
Citat:
Zenith kaže:
A jel taj sajt Ashford ima kredibilitet u svetu?Da li je pouzdan i proveren?
Ima i losih iskustava sa njima: http://www.svetsatova.com/forum/f64/...neta-4865.html
-
-
-
Orient Watches , Orient Watch, Orient Automatic Watches - Free Shipping popust za orient, ja nisam kupovao sa ovog sajta , ali kupovali su neki sa foruma, trebalo bi da je proveren sajt:)
-
Citat:
23jewels kaže:
Ne treba nista vise dodati.
:adore:
-
[QUOTE=vladas;88960] El Primero za 2120$:
Zenith 02-0451-400-21 Watch | Ashford.com[QUOTE]
Dobicu infarkt tako mlad.
-