Sve mu je oprosteno ,prelepo za male pare:thumbup:
Printable View
sat za 2700 din kod nas...i to kakav
http://i1198.photobucket.com/albums/...0H-1BV_007.jpg
Casio MRW-200H-1B
I ovaj po meni predstavlja odlicnu kupovinu. 1500 din.
Casio F-91 tzv. "teroristicki" sat.
Prilog 49255
Da Rus, sad se setih :D
Prilog 49256
Momentalno veoma povoljna cijena, ako netko traži ovaj sat:
Citizen Eco-Drive Professional Diver Mens Watch BJ8050-08E
Hamilton Khaki King H64515133 Automatic Mens Watch
Mislim da je ovo odlicna ponuda.
Holiday popust na Hamiltone
Hamilton Khaki Field Watches
moj favorit:Hamilton Khaki Field Mens Watch H70515137
Seiko SRP309J1
Juce stigao novi Monster u Sense-u.
Korektna cena, teško da može da se nadje nešto puno povoljnije i preko interneta (a da se plate sve dažbine, naravno)
Slazem se.Skroz je ok.
Doduse,ovi novi Monsteri su mi za nijansu lepsi zbog ajkulinih zuba.Mocno izgleda i 42 mm je odlicno.
Sense je baš dobro proširila ponudu. Svaka čast.
Grand Seiko Quartz SBGT035
Za naseg Hadzija. :D
uh, sto mi se ovaj svideo, a mislim da je stvarno povoljno...
Hamilton Khaki Field H60419533 Men's Watch | Ashford.com
S obzirom da Monster uziva status legende u Seiku se nisu hteli igrati sa spoljnim izgledom.Kao sto mozes da vidis,samo su dodali ove tzv. ajkuline zube.
Mehanizam je drugaciji u odnosu na prethodni Monster.
Casio Watches - Tiktox
-prihvatili su da skinu VAT (PDV).
Konacna cena: 220 funti (oko 270 eura) sa sve transportom...
Marko Crv kaže
Citat:
POZDRAV SVIMA . . .
Slučajno sam naleteo na ponudu gde se može uštedeti 10000din . . .
Ako nekoga zanima neka pogleda . . .
SEIKO MUSKI RUCNI SAT PREMIJER SPC059P1 | RUCNI SATOVI | POKLONI | SEIKO MUŠKI RUČNI SAT PREMIJER SPC059P1 http://www.svetsatova.com/forum/atta...0din-seiko.jpg
Dragi prijatelji,postovane kolege ljubitelji satova,upravo sam bio u BPM radnji u Delti...ovaj Fortis sat kosta kod njih 60 000..................Fortis Official Cosmonauts Day/Date 610.10.11 L for $1,199 for sale from a Trusted Seller on Chrono24 i prelepa prodavacica(plava,cizme preko kolena...jednom recju-bezobraznica,uf!!) mi je rekla da im je ostao jos jedan komad...sat je za uze zglobove,jer je 38mm.............inace,znate koliko kostaju Fortis satovi...ko ima para,neka se obraduje...od mene toliko...over and out!!
za sad najjeftiniji Seiko SKX007 na koji sam naleteo, prema komentarima na WUS forumu pouzdan prodavac:
Seiko Divers Mens Rubber Band SKX007K1 SKX007
Pretpostavljam da Akribos XXIV nije cenjena marka, ali ima nekoliko satova koji izgledaju interesantno:
Watches by Akribos XXIV at Gilt
A ima i veoma atraktivnih, samo za one koji ne sumnjaju u svoju seksualnu orijentaciju :)
Men's Mother Of Pearl & Diamond Watch by Akribos XXIV at Gilt
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | 1. GRAND SEIKO
Ovo je trenutna ponuda Seiya........koliko je povoljna zavisi od dubine džepa ali ja nisam vidio nov GS kvarc za 1788$ !!!
Isto tako je smanjio i cijene Prospex modela.
joj,ulepsao si mi jutro :D
kaze meni juce advokat kod kog treba da krenem da radim i koji jako voli satove ''pa niko se ne razume u satove.dzaba skup sat kad niko ne zna koliko kosta" :D ja mu rekoh da je bolje sto ne mora svako da zna koliko kosta sat :D
kod GS mi se svidja sto su jednostavni jako na prvi pogled a unutra je azdaja.
pricam o kvarc GS,naravno.automatik nikad ne bih uzeo.
Ne znam sta da vam kazem, ja sam se totalno "navukao" na kvarcni GS.
Jos samo kad bih mogao da ga uzmem:crying:
Ovo za GS je definitivno vest dana ,primamljiva ponuda - slazem se u ovom slucaju bih uzeo samo kvarc.
Meranom ima akciju, beslatno slanje za sve amfibije,
Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
Akcija traje jos nikih 35 casova, koliko sam video.
Ja kad sam vidio cijene za GS došlo mi da plačem(samo me sramota- stara drtina:D)!
Onda kontam:"a da dignem kredit,nemamjenski?"
Ali kako da sakrijem od gospođe!? Nije malo 1700€! Ubila me da ne trepne!
Joj,mnogo bi bolje bilo da nisam vidio ponudu!
Ja bih počeo odavde, ne treba kredit. Pa polako...
hehehehehe.........biće valjda nešto do penzije!
I tunjevina je izlgeda pojeftinila, sad je 930$.
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO Prospex 300M Diver Quartz SBBN017
Da li je ovaj sajt pouzdan za kupovinu da li ima nekih iskustva od strane ostalih clanova ovaj model mi je zapao za oko SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO 5 Sports SARZ005 Movt 4R36
ali je skoro 70e jeftiniji nego na creationwatches pa mi je malo cudno
Nisam siguran da li je neko sa foruma uzimao preko njih, ali sam na internetu, na svim vecim forumima video samo pohvale za njih.
Nema nikakvih problema sa Seiya-om ili Higuchi-jem. Ako imas PayPal kupuj slobodno. Cene su pale posto je jen znatno oslabio prema dolaru i evru u poslednjih par meseci.
Mislim da PayPal jos nije uvrstio CG u svoju listu drzava bile su neke najave za 2013 da ce zajdno uci CG i Srbija ali valjda nista od toga jos uvijek
Ako to budes cekao, ne da ce da prodje promocija, vec ce model da prestane da se proizvodi;)
Salim se malo. Trebalo bi ove godine da bude nesto od toga, ali ne verujem u to dok ne vidim.
Taman ce tako i da bude, znaci bez PayPal-a nista od kupovine sa ovog sajta steta bas su mi se dopale povoljne cijene i postarina je besplatna
Darko,
Može kod Seiya i kod Higuchi preko kartice za internet plaćanje.
Pitaj ih preko mail - sve se može dogovoriti.
Seiyo i Higuchi svi hvale,tako da verujem da su pouzdani.
Meni zbog PayPal najvise zao za Deep Blue satove.Valjda ce uskoro biti toga u Srbiji.