Carina ne zavisi od sajta sa kog se porucuje, vec iskljucivo od toga kako su carinici raspolozeni.:P
Printable View
Carina ne zavisi od sajta sa kog se porucuje, vec iskljucivo od toga kako su carinici raspolozeni.:P
Znam, samo pitam za lično iskustvo. Meni su 2 sata sa watch hubs a prošla bez carine.
Da budem malo dosadan :)
da li znaš gde je najbolja cena za
Citizen Men's BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Watch
Citizen Men's BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Watch: Watches: Amazon.com
Kupi ga gde bilo. To je realno jeftin sat, na njemu ne moze razlika da bude veca od 10-ak $.
Ovde je jeftin, ali je skupa postarina:)
Citizen Strap Eco-Drive 180 Mens Watch BM8180-03E
Meni je jedan sa creationwatches prošao bez carine. Na kutiji su stavili manju vrednost sata od stvarne i da se radi o poklonu, iako to nisam ni tražio.
Pa to se baš i ne isplati :) Ja sam računao da kao stariji član znaš neke jeftinije sajtove gde je poštarina besplatna ;)
Koliko je velika poštarina sa creationwatches ? Šteta što nemaju ovog Citizena.
Inače do sada sam uzeo 2 sata sa watchhubs a. Oba su mi prošla bez carine. Na paketu je bilo napisano da košta manje i naznačeno kao poklon.
Treba mi jedan jeftiniji satić za vožnju bicikle. Ovaj Citizen mi se baš dopada. Baš mi je žao što ga nemaju na watchhubs u. Posao sam im ali mi nisu odgovorili.
Sa creationwatches je poštarina besplatna, sat stiže za 15-20 dana.
Naravno, postoje i brže opcije, ali se plaćaju.
Jedina dva sajta za koja ja znam, koja su pouzdana a kod kojih je moguća besplatna isporuka su Watchhubs i Creationwatches. Ako neko zna još neki neka kaže, bio bih veoma zahvalan. :)
Hvala. :)
Mislim da je ovo dobra ponuda za Seiko OM
Seiko Divers Automatic Orange Monster SKX781K SKX781 200m Men's Watch
Nasao sam na Britanskom Amazonu povoljne cijene satova i mislim da su u pitanju originali zbog toga sto je u pitanju Amazon pouzdan sajt. Ovako u google ukucate Class_A Watches i dobijete link sa Britanskog Amazona medju prvima. Cijene su u funtama i cini mi se da je postarina Free ali nisam isao skroz do checkouta pa ne mogu da tvrdim.
Evo recimo Seiko OM za 135e.
http://www.amazon.co.uk/Seiko-Orange...722958&sr=1-53.
Sta mozete da mi kazete o ovom sajtu i ceni ovog sata:
Men's Casio G-Shock Alarm Chronograph Watch (GA-100-1A1ER) - WATCH SHOP.com
i da li kada pise da salju u EU znaci samo zemlje evropske unije ili smo i mi tu? Hvala.
Koliko odprilike treba dodati jos na cenu sata ako se narucuje sa http://watchhubs.com carina, pdv, transport...
Pravilo je 10% porez, 20% PDV. Postarina sa tog sajta je besplatna.
ova je tema bas za mene,naime naisao sam na jednom Hrvatskom sajtu orient star retro future motocycle na popustu za 2000 kn (sa 4000),ali koliko primecujem jedini daju takav popust. zanima me da li je sajt proveren,da li da iskoristavam tu priliku,jer bas takav sat zelim,ali ne mogu da odvojim 500€ koliko je svuda po Evropi (manje-vise). evo i sajta ORIENT STAR Retro Future Motorcycle Automatic YFH03002B - SilverTime Online pomozite :)
Vec ti ja gogmajster napisao o tom sajtu u ovoj temi http://www.svetsatova.com/forum/f74/orient-satovi-365-7.html#post123609
Da li da ga uzmes, to zavisi samo od tebe i toga koliko ti se svidja.
Naletoh na ovom sajtu dobru ponudu za Citizen Nighthawk Citizen Nighthawk Eco-Drive Pilot Watch Mens Watch BJ7000-52E, takodje imaju i dobar popust na satove iz G-Shock serije Jomashop Search - Search. Razmisljam se opasno za Citizen-a, posto mi drugar dolazi za Novu Godinu iz Amerike, a pre neki dan je bio 189$...
^Sajt je ok ali rok isporuke je 2-3 nedelje sto znaci da ga nemaju na lageru (a i ne znaju ko ga ima) tako da moze da ne bude nista od toga posto se taj model vise ne proizvodi. Ja sam ga uzeo bas od njih na "crni petak" (prvi petak nakon Thanksgivinga, kada su velike rasprodaje) prosle godine za 180-190$ i nije bilo nikakvih problema. Znaci mozes ocekivati pad cena krajem novembra ako se sat uopste bude mogao da se kupi.
Isporucuju i oni odmah sat, ako ga imaju na lageru, ali to uvek napisu, kao recimo za ovaj model.
Citizen Professional Diver Eco-Drive Mens Watch BN0000-04H
Pise "Usually Ships In 1 Business Day" i u tom slucaju sat stize za par dana u USA, provereno.
Ima ga recimo na Amazonu ali je dosta skuplji - Citizen Men's BJ7000-52E "Nighthawk" Stainless Steel Eco-Drive Watch: Watches: Amazon.com
...pa to skoro ista cena kao u sensu (ako ga imaju) , pa cemu masaza
Ako neko bas zeli model za USA trziste (kao recimo ja) onda nema izbora.
eehhh... da, da, da, smetnuh sa uma razliku ! :blushing:
Collector's Guide To All the Different Citizen Nighthawk Variants...
Baki - imamo to i blize: http://www.svetsatova.com/forum/f74/...zije-1986.html ;)
...ajd sto je blize, nego milije sto je nase !:yes4: :flowers:
Ovaj prodavac je izbacio pravo malo bogatstvo na oglasima, satovi ne zna se koji je bolji i poželjniji....čije li se blago otuđuje :confused:
Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem
blago je od vise ljudi a otudjili su ga beogradski zalagaonicari da ne upotrebim grublji izraz.probaj u nekoj beogradskoj zalagaonici ili bilo kojoj radnji koja se bavi satovima da prodas sat.ne bi verovo koliko nude i to svi ko da su se dogovorili.ako je sat bas dobar javljaju jedan drugom da ce doci da nudi.ma daleko im lepa kuca nego ljudi nekad zbog zurbe a nekad zbog sramote da nude javno to prodaju.ne tvrdim da je ovo to ali otprilike jeste.ovaj je nov u poslu pa izlazi na oglas inace to ima kupca sve ne oglasava se nigde.mogo bi puno o ovome da napisem ali i ovo je previse.
Slobodno piši, zanimljiva tema ;)
Žao mi je videti i čuti kada neko mora da založi ovako lepe satove . Ovo su baš kolekcionarski primerci i gledajući satove rekao bih da su vlasnici bili ljubitelji i poznavaoci satova nikako snobovi.
Inače satovi u oglasima su baš "opširno" opisani, od 5 do 10 karaktera.
Sky,
Ako sam te dobro shvatio,vlasnik npr Laco B uhra starog 70-tak godina čija je tržišna cijena 3, 4, 5, 6000€(što je van svake pameti jer ne vrijedi ni 10.dio te sume) je aman poznavalac i kolekcionar,a čovjek koji za te pare kupi novog Rolija,Braju,Omegu,GS....on je snob!
Nisi me dobro shvatio, da ne dužim dalje.
Drago mi je da nisam.
Pozdrav svima! Imam jedno pitanjce: Dobio sam ponudu da kupim sat Poljot Baikal 3133, star godinu dana u odlicnom stanju, za oko 300 evra, mozda bi moglo i koji evro manje. Evo slika:
Prilog 78875Prilog 78876Prilog 78877
Sat mi deluje dobro. Cena takodje. Sta vi mislite?
Mislim da je skupo..
skupo i to dosta skupo
Codelen
Cena tog sata na par sajtova je oko 900 evra.
Meni nije jasno zašto.To je preterano.
Svejedno,ako bi uspeo da još malo spustiš cenu došli bi do realne cene.
150 obicno idu ajde i 200 da das ako je bas dobar to je to.sitne su to razlike nije toliko bitno ako ti se svidja sat ali ovo su neke cene po kojima se prodaju.
Jagoš
Ajmo malo priča zarad priče :)
Koja je cena ovog sata kao novog...ili bilo kog boljeg sata sa 3133 mehanizmom?
Ako čovek ne želi sat star deset godina...
Ako je ovaj sat star zaista samo godinu dana,ako je zaista dobro očuvan...zar ne vredi dati preko 200 evra za njega?
Ne vredi