Ili se neko zeza, ili braća Kinezi imaju najjači direktni marketing na planeti, uz google translate :D
Printable View
Ili se neko zeza, ili braća Kinezi imaju najjači direktni marketing na planeti, uz google translate :D
Jedva cekam da se ponovo jave ovo je sjajno ako je istina
Ne verujem u pricu dok ne cujem zvanicnu izjavu nadleznih organa :)
Mislim da administratori mogu da utvrde sa koje IP adrese je poslata poruka. Ali dobra je fora u svakom slucaju! :thumbup:
Ahahhaha sad sam se lepo nasmejao:lol:
Vrlo verovatno da su to zaista oni.
Još će se proveriti.
Jeste Kinezi su 100% ja sam posalo juce mail njima kako sam cuo od nekog prijatelja nisam ga imenovao kako salju satove bez kutije a na sajtu pise kako ide kutija i da je to vrlo neprofesionalno...itd ja ih malo iskritikujem i stize mi mail kako oni nesto napisu ispod svakog sata sto ide uz njega i na kraju mail-a mi pise taj tvoj prijatelj je vjerovatno Jagodanbg.
Nisam mogao da vjerujem sto pise jer valjda kada kupujes sat uneses puno ime i prezime. I bas juce vidim da ima profil sa imenom Watchhubs znaci to mora da su oni.
P.S.
Jagodanbg nemoj sto zamjeriti ja stvarno nisam tebe imenovao sami su valjda provalili ako oces poslat cu ti kopiju mail-a na PP
evo primio sam danas email od njih:
Hi Marko,
Thanks for contacting us.
We will send you a Seiko watch box later this week because our staff forgot to send along last time.
Hope you enjoy the watch with us,
Cheers,
Sasha
Pisaću im, moraju ovde na forumu da otvore kancelariju :)
Da li smo braća ili nismo. Pada mi na pamet da organizjjemo neku grupu pošiljku :D
Na navedeni popust još 10 %
Da se dogovorimo ko Srbi ;)
Ko je za ?
Kod Seiye, Orient Star ispod 400$,
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SALE ! ORIENT STAR WZ0201EL Black w/Somes Bridle Leather
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SALE ! ORIENT STAR WZ0221EL Blue w/Somes Bridle Leather
Odličan sat, meni se baš dopada. Ovaj crni nije bio na stanju pre par dana,iako je bio na sajtu. Izgleda da Seiya ekspresno dopunjuje police. To je za svaku pohvalu (to ujedno najviše i zameram Raulu sa creationa i Frediju sa 21jewels-a. )
Evo šta kažu
Citat:
Hi Vladimir,
We used our facebook account to connect to svetsatova forum as some members have some queries about us.
The purpose is to solve their problem and answer their questions.
I will discuss the discount rate with my colleagues for the forum.
Thanks for contacting us,
Sasha
ja cu poruciti G Shock od njih ovih dana!
Ovaj njihov mail sam shvatio kao "možemo da se dogovorimo"
Ja se javljam za još jedan Saiko 5
model Divers Mens 5 SNZG13K1 SNZG13
Seiko Divers Mens 5 SNZG13K1 SNZG13
Evo i ja se javljam za jedan Casio Edifice:
Casio Edifice EFR-502D-1AV :)
Jos samo da kazu koliki ce biti popust (ako ga bude). :)
Ajde javljajte se još, što nas više bude i popust bi trebao da bude veći. :thumbsup:
Nemojte pogresno da me razumete, ali ne znam za sta se javljate:confused:
Ako su reslili da daju popust clanovima foruma, oni ce to javiti.
Mislim da je najbolje da sacekamo da vidimo sta su odlucili, a ne da nagadjamo kako, sta, koliko...
Želimo da vide da postoji interesovanje za kupovinu ukoliko odobre neki popust ;)
Sve je to u redu, ali sam siguran da je efikasnije da im se posalje mail, i da se to objasni;)
Pozdrav svima,
hteo bih da skrenem pažnju članovima na nekoliko stvari:
- Zamolio bih članove da pregovaraju isključivo u svoje lično ime, gde naravno mogu napomenuti da su članovi ovog foruma. Ono što ne bih želeo je da neko pregovara u naše ime i da eventualno snosimo posledice ukoliko neko od kupaca ne bude ispoštovan od strane dotičnog sajta sa kojim za sada nemamo nikakvu komunikaciju. Ukoliko veći broj članova bude izrazio želju za tim, ja mogu u ime portala Svet Satova napisati zvanični email predstavnicima tog sajta i tražiti dodatni popust za sve naše članove koji bi mogao biti omogućen putem specijalne "promo šifre" koja se unosi pri kupovini.
- Zamolio bih članove za dodatan oprez pri svakoj online kupovini pa tako i sa dotičnog sajta, i skrenuo pažnju na to da se nekada dešava da ove firme ne ispoštuju kupce u potpunosti i da neke stvari ne odgovaraju svim podacima predstavljenim na sajtu.
- Zamolio bih članove koji žele da se organizuju u cilju dobijanja dodatnog popusta za grupnu kupovinu, da za to koriste forum koji je upravo za to namenjen i da tamo kreiraju zesebnu temu.
Hvala svima na razumevanju.
Imenjače, očigledno je da postoji interesovanje za grupnu nabavku sa ovog sajta. Ako možeš da nam izboksuješ promo kod, kojim bi dodatno umanjio cenu, bilo bi odlično. Ne znam za druge, ali ja nikada nisam osećao da forum mora da bude garant za neku sigurnost pri kupovini. Više sam se oslanjao na direktna iskustva kupaca.
Kao nov član, nisam znao za podforum "Grupne kupovine, grupne aktivnosti". Da vidimo kao idu stavari, po možemo da prebacimo temu tamo.
OK, u tom slucaju predlazem da otvorite novu temu u tom podforumu koja ce se zvati nesto tipa "Grupna kupovina preko Watch Hubs". Ja se veceras vracam sa sluzbenog puta pa cu tokom sutrasnjeg dana da se pozabavim time. U medjuvremenu, bilo bi dobro da se u toj temi vidi koji broj clanova je zainteresovan za to.
Otvorena je nova tema
http://www.svetsatova.com/forum/f114...tml#post105584
Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko SKX007K2 - ID 5095979 - Kupujem Prodajem
po meni vrlo dobra ponuda (cenkanjem prvo oborite cenu još malo:big_boss: )
Seiya je dodao i beli Orient Star u ponudu za 388$.
Ovaj jos i najbolje izgleda.
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SALE ! ORIENT STAR WZ0211EL White w/Somes Bridle Leather
Orient Men's Automatic Dive Watch CEM65002D
Orient Watch: Orient CEM65002D men's watch features polished finish stainless steel case with unidirectional rotating bezel and screw down crown & case back. This great watch also comes with high quality Japanese automatic movement, scratch resistant mineral crystal, water resistant up to 200 Meters, 8 3/4 inches polished finish stainless steel bracelet with fold over safety clasp and blue dial with day-date display and luminous hands and hour markers.
Case Material: Stainless Steel
Case Dimension: 43 mm
Movement: Japanese Automatic
Calendar: Date, Day
Dial: Blue
Crystal: Mineral
Band Material: Stainless Steel
Water Resistant: 200 Meters
Orient Men's Automatic Dive Watch CEM65002D
Sa ovim kuponom još 5% niže ENL5
Svidja mi se sat, fali mi diver, to što je plav je plus.
Da li je neko kupovao od njih, koliko su pouzdani?
Jesu pouzdani (kupovali su neki ljudi sa foruma). Sat je oko 99 $ sa vaučerom, samo nisam siguran koliko košta poštarina ?
Meni je plus što je je za tu cenu Orient , Automatic i Dive Watch. Plava je posebna priča meni se mnogo dopada. Da nisam naručio pre 2 dana Seiko 5 uzeo bih ga sigurno.
Orient Blue Mako je,po mom misljenju,najlepsi Orient.
Zaspao sam dok sam razmišljao da li da ga naručim, i prodje akcija. :(
Ovo je bila dobra ponuda. Da li neko zna koliko bi iznosila poštarina ?
Nadam se da je 50€, da se manje nerviram. :)
Decaci sta mislite o ovim saticu Nakit, satovi i dragocenosti : casio mtd-1072 plavi - ID 5361759 - Kupujem Prodajem
Mislim da je sat lep i dobar ali bih ga pre kupio na nekom mestu gde daju i garanciju.
Recimo-Casio MTD-1072-2A
Mislim,razlika od 1000 i nešto dinara je previše mala da bi se rizikovalo.
Ukoliko se pitanje odnosi na model, kod ovog proizvođača nema greške. Slažem se sa Vladanom da ga je bolje kupiti u radnji, jer ako ne živiš u istom gradu kao i prodavac, imaj u vidu da ćeš morati da platiš i troškove slanja.
Citizen Nighthawk Eco-Drive Pilot Watch Mens Watch BJ7000-52E
190$ oko 16.150,00 din ;)
na ovu cenu ide vaučer od 5% :thumbsup:
Citizen Nighthawk Eco-Drive Pilot Watch Mens Watch BJ7000-52E
Teško da jomashop može da bude povoljan za satove ove cenovne kategorije, jer je poštarina za ovaj sat oko 45$, što je skoro 25% od cene sata.
Kada na sve to dodaš još 30% carine i pdv-a, izadje na 26-27 hiljada dinara, koliko je i kod nas u sense shop-u.
Uz sve to, ako probaš da ga kupiš, piše da ga nemaju na stanju. :)
Zar nije poštarina 5$ ?
Edit: Videh da je samo za Amerikance :(
Malo Off ...
Da li neko zna gde je najbolje da se kupi
Citizen Men's BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Watch
Citizen Men's BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Watch: Watches: Amazon.com
Da li si plaćao carinu kada si kupovao sa Buy Watch Online, Seiko Watches Casio Citizen Watch Mens Chronograph Automatic & Women's Watches ?