-
Re: Jomashop snizenje cena satova
Nakit, satovi i dragocenosti : SUPER Ponuda Skeleton RESIDENCE - ID 16474825 - Kupujem Prodajem
sramota me je vise da postavljam gluposti, ali mi ovo deluje interesantno :blushing:
na mehanizmu nigde nista ne pise... kinez?
Voleo bi da nadjem jedan meni lep skeleton, a kod ovog mi se svidja kontrast boja i oblik kazaljki. Ako je ovo nepouzdan i nekvalitetan kinez onda je cena bas visoka.
-
-
-
Re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Za te pare sat je extra. U stvari,nije on skup ni sa punom cijenom,a ovo je odlična ponuda za nekog kome treba tenk(baki,npr.).
-
Nisam znao da joma prodaje deep blue, odlicni satovi.
Evo jos jedne dobre. Dobijam njihov mail sa ponudama jer sam trgovao sa ovog sajta. Hamilton H71516137 Watch mislim da 7750 na metalu ne moze ispod ovih 570e
-
Naručio ženi..da roni ;). Baš su dobri i cena je super
-
Za 65$ mislam deka e :yes4:
Parnis Marina Militare watch
-
Marina je lijep sat, sestričina od Radomira ;)
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ne znam da li ste ispratili, ali krajem januara je BPM prešao iz jednog lokala u drugi. Sada je lokal veći i idalje se nalaze u Immo Centru. Nisam bila pa ne znam da li je i ponuda bolja.
"BPM prodavnica u Immo tržnom centru preselila se u novi, veći i lepši prostor."
Prilog 106394
Pozz!
-
Ako nekog zanima, kod Šišića, pored doma omladine, ima da se nađe Seiko Stargate, prvi model sa 7s36 za 36800. Nije wow cena u odnosu na net, ali u odnosu na ostale cene kod nas je super. Čak je i kod Sense sada ovaj model debelo preko 40k.
-
U Bomaru je akcija 20% popusta na švajcarce.
-
Ta akcija je u Bomaru vec duze vreme ...kao i na Citizenove satove sa Eco-Drive mehanizmom ...
-
Pozdrav svima! Naleteh na voljeni SS-18 i uzeo bih ga, sta mislite o ponudi?
https://www.kupujemprodajem.com/STUR...3583-oglas.htm
Ako je neko saradjivao sa prodavcem, kakva su iskustva? Hvala.
-
Sat je kupljen, nisam imao previse vremena da cekam jer se taj sat retko pojavi, a prilika je bila (po meni) vise neg dobra. Prijatelj je preuzeo sat jer mene nema neko vreme, cim ga se docepam slede i slicice. :)
-
Codelen, dobar izbor :thumbsup:
Sturmanskie SS-18 je baš lep sat!
-
Hm.......lijep sat......ss-18 i lijep mi ne idu u istu rečenicu! 😁
(Đe je Baki sada da se obračunamo!?)
-
:-). Meni je prelep uvek bio. A i prilično je neobičan i zanimljiv. Ma super je. :-)
-
Lepota je relativna kategorija :)
a Baki bi sad baš dobro došao, da odbrani moj stav...
E da, gde nam je Baki, zna li ko?
-
Živ je Baki.....
Imaju Rusi lijepih satova al ovaj....huh.... 😝
-
-
Je li živ kolega Veberz odavno ga nema a bio je aktivan?
-
NatoStrapCo
Promocija Nato i Zulu kaiševa, popust od
40% za 3 i više,
20% za sve ostalo.
Ne znam vrše li dostavu u Srbiju i ako vrše koliko košta?
Moderatori neka premjeste topic ili ga obrisu ako mu nije ovdje mjesto.
NATO Strap Co.
-
Ajde ko zeli da uzmemo vise komada..mislim 5
-
Zaboravih napisati, popust traje do 26.05. sa promo kodom USA20.
Uzeo bih i ja jedan da nisam dobio prošle sedmice 2 i juče naručio još 2 od Miro-a.
-
Kako vam se ovo čini? Traži 30e. Tražio sam bolje slike. Staklo naprslo a kaže brojčanik "dobar". Rekoh ništa bez boljih slika.
-
Citat:
Uros GT kaže:
Kako vam se ovo čini? Traži 30e. Tražio sam bolje slike. Staklo naprslo a kaže brojčanik "dobar". Rekoh ništa bez boljih slika.
Ništa se ne vidi...
-
Pozdrav svima... Moj prvi post, i odmah nesto trazim :)
Posedujem Mido sat, i mnogo mi se generalno svidjaju (posebno stariji modeli).
Tokom surfovanja, naisao sam na par dobrih ponuda, od generalno proverenih prodavaca, pa me interesuje misljenje strucnjaka :)
Ako moze da baci neko pogled na ove linkove
Vintage Mido Multifort Powerwind Automatic 916P Mens Watch | eBay
Vintage Mido Multi Star Day Date | eBay
Sporty Vintage Late 60s Mido Commander Dato Day Automatic Men's Watch Beautiful | eBay
Malo su si cene cudne, mada ponovo prodavci deluju, manje vise respektabilno....
Hvala svima
-
Seiko SSC081P1 SSC081 Solar
Drugar je kupio sat "Seiko SSC081P1 SSC081 Solar", taj sam sat i ja želeo da kupim, ali je on bio brži i poručio ga sa sajta "creationwatches" sat je na popustu 52% i cena mu je 179€ , da li može neko da napiše nešto o tom satu?
-
-
Nesto gledam Davosu Ternos, cene se svuda uglavnom krecu po 700-800e, medjutim naleteh na ovaj sajt i to imaju radnju u Segedinu. Onaj koji se meni svidja je i dalje 700e, ali crna verzija je snizena na 444e, sto mislim da je sjajna cena za taj sat s obzirom na komentare po drugim forumima i na to kolika je standardna cena. Pa ako je neko zainteresovan... Jos ako moze povrat poreza to je poklon.
Ternos
-
Ako vas put nanese u Ljubljanu, BTC shopping centar, SloWatch Outlet. 40% popusta na odabrane modele Tag Heuer, Longines, Hamilton, Tissot i Certina. 60% na Edox. Ima i Citizena, i još ponešto. Većinom po 40%
-
Dooobar popust, posebno za Tag(Edox nemal dijele ko naleti).
-
Nažalost, Tag ima možda desetak modela. Koliko sam shvatio, u svim slučajevima su stariji modeli ili poslednji komadi od nekog modela koji su ostali. Svakako može nešto da se probere ko je zainteresovan.
-
Ima li neki kolega iz Ljubljane koji bi mogao da nam kaze koji su konkretno modeli na akciji....
-
Ima :-). Ne znam do kada je akcija, probaću da skoknem da pogledam. Ako nekog zanima nesto konkretno neka napiše.
Ustvari, koliko ja znam, to i nije akcija, tamo uvek imaju veliki popust na TAG, Edox, Hamilton i jos neke. Samo se modeli menjaju.
-
Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.
Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.
-
Citat:
araphel kaže:
Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.
Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.
Spirit of liberty Hamilton JM? Au, sutra idem u radnju! :-)
-
-
Citat:
araphel kaže:
Bas taj sa slike volem. :-)