To su satovi od Dragojlovic Darka sa foruma. Tako da nemas brige sto se tice kupovine od njega. Cak je Citizen i meni zapao za oko, ali vec imam previse satova i premalo ruku![]()
To su satovi od Dragojlovic Darka sa foruma. Tako da nemas brige sto se tice kupovine od njega. Cak je Citizen i meni zapao za oko, ali vec imam previse satova i premalo ruku![]()
Odlicna ponuda
I cena je sasvim ok, Darko je fer i korektan momak.![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja moram da pitam jos i ovo...:
Nakit, satovi i dragocenosti : Rolex Day Date II President 41mm - ETA - ID 14600303 - Kupujem Prodajem
cena? original?
Poslednja ispravka: VLADAN P (21.9.2014. u 0:17) Razlog: Zabranjeno je naknadno prepravljanje poruka.
cak i ne lici na orginal.cena bezobrazno visoka.bezi od toga.
Pa i piše da je replika....nema Roli za 250e, to može neko da ti pokloni za te pare, ali se još nije pojavio čovek toliko dobrog srca![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
video sam da pise, al kasno.![]()
Opet ja
S' obzirom da tek učim a da ovaj primerak odudara od meni logične postavke stvari...:
Swiss INVICTA Ronilacki sat Armije SSSR-a | Svet Satova
...možete li da mi objasnite kako to da su rusi dali swiss da im radi sat za potrebe vojske, kako to da navodno prof.ronilački sat ima samo 100m i kako to da je ronilac na kožnom kaišu![]()
BucaJr, odgovor ti leži u ovom tekstu:http://www.svetsatova.com/forum/f71/...va-4325-4.html
Procitao... Vise puta. Fasciniran podacima. Puno ti hvala!
Bookmarks sajtovi