Hvala na odgovorima. Ja sam isto trazio sat po netu i najniza cena za novi je oko 800 evra. Zato mi se i ucinilo da je cena dobra. Gde mogu da nadjem ovakav novi sat za "realniju" cenu? Do sada ga nisam vidjao. Cak i polovni koji se prodaju po netu su od 400 evra pa navise.
Registracija
Help

441Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Takodje bih se složio da se Strela nikako ne može uporedjivati sa PI , ali nikako.
. Znam da su danas skoro svi satovi ,ako ne i svi, sa 3133 mehanizmom čelični ( možda ima i neki titanijum nisam sada proveravao ) ali to nije bio slučaj sa ogromnom većinom satova u prošlosti koji se danas prodaju kao polovni i koje kada kupiš treba servisirati , možda hromirati kućište i nadati se da si kupio 100% autentičan sat jer sada se svašta prodaje ( eto recimo skoro sam na jednoj domaćoj berzi video 3133 sat za koji bi mogao gotovo sigurno reći da je kineska kopija ali to neko ne zna i kupiće ga ). Ja volim ruske satove i žao mi je da su tu gde su i ne volim što se neki znani i neznani češu o neka slavna imena rusko-sovjetske horologije. Mogao bih ja reći svoje mišljenje o Vostok Europe satovima ili Poljot International satovima ili Juriju Levenbergu itd. ali to nije tema. Čovek je pitao isplati li se. Ja sam rekao svoje viđenje.

Bookmarks sajtovi