Pre svega hvala svima na brzim odgovorima.
Ne bih sada kupovao polovan sat jer kao sto je rekao Jagos to bi za mene lako bila macka u dzaku.
Sto se tice Backarellijevih pitanja to je otprilike ovako:
1. Ne bi mi bio jedini sat, jer imam neke koje nosim svakodnevno, i jedan Longines Conquest koji nosim ponekad. Ovo zena planira da me casti za 35 r-dan pa bih da joj pomognem malo
2. Nemam neke extremne uslove u kojima bih ga nosio. Eventualno letovanje i zimovanje, plivanje, skijanje... Inace nisam bas nesto odusevljen da nosim ovakav sat dok se kupam u moru jer se plasim uticaja slane vode. Svakako ne bih uzimao sat sa manje od wr100.
3. Samo odstupanje mi nije preterno znacajno da bih sada cepidlacio oko toga, ali i ne verujem da je u ovom cenovnom rangu taj podatak nesto o cemu treba razmisljati. ili gresim?
4. Sto se tice promera sata, to bih morao na licu mesta da vizuelno potvrdim, ali s'obzirom na to da mi je promer zgloba 19-20 cm svakako da ovi predlozni dolaze u obzir.
Iskreno ovaj Citizen koji mi je Backarelli predlozio mi je bas zapao za oko. Deluje mi da je dosta jaci model od onog crng Seika koji sam postvio.
Hvala svima jos jednom. Potraga je i dalje u toku...
Registracija
Help

40Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi