Ljudi hvala puno na preporukama.
I ovi Festina modeli su veoma zanimljivi, a ovaj CASIO mi je izmedju ostalih isto zapao za oko
Moracu ovih dana da odem do neke radnje da pogledam uzivo neke od tih modela.![]()
Ljudi hvala puno na preporukama.
I ovi Festina modeli su veoma zanimljivi, a ovaj CASIO mi je izmedju ostalih isto zapao za oko
Moracu ovih dana da odem do neke radnje da pogledam uzivo neke od tih modela.![]()
Poslednja ispravka: bikcina (15.5.2012. u 23:49)
Naravno, najbolje je da isprobaš sat i vidiš kako ti stoji, da li ti odgovara, pogledaš završnu obradu i ostale detalje. I naravno, raspitaš se u radnji o popustu!Nakon toga sledi donošenje odluke i nadam se da ćeš nas obavestiti šta si odlučio i na kraju kupio.
Veliki pozdrav!
Želim ti ugodan boravak na portalu i forumu, u društvu pravih ljubitelja satova!
![]()
Naravno, cim donesem odluku javljam. Malo sam u nekoj guzvi ovih dana tako da cu sledece nedelje otici malo da prozujim po radnjama i vidim kako mi sta stoji na ruci.
Hvala puno jos jednom na savetima i dobrodoslici![]()
Evo tek posle 3 meseca sam uspeo da kupim svoj prvi (pravi) sat. Nesto se iskomplikovalo sa finasijama pa se to oduzilo. Takodje sam shvatio da je Citizen ipak skup za mene (pogotovo ako uzmem u obzir da se radi o prvom satu), pa sam se odlucio za Festinu F16488/1. Citao sam na sajtu da je sat skroz dobar pa se nadam da nisam pogresio. Dobio sam ga pre 30 minuta. Prvo sam vama javio. Zanima me vase misljenje, mada se meni zaista svidja (mnogo vise nego sa crnom pozadinom). Hvala puno jos jednom na savetima i pomoci i izvinjavam se zbog kasnjenja.
Veliki pozdrav!
![]()
Napravio si sasvim dobar izbor.
Lep izgled i solidan kvalitet.
Sa srećom da ga nosiš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
bikcina, nisi uopste pogresio! Svaka cast na izboru, Festina je bombonica i neka te duuugo sluzi.
No time to lose
Cestitke. Sa Festinom nema greske.Uzivaj.
Čestitke na kupovini i u zdravlju ga nosio
Dobar odnos cene i kvaliteta, a pokazali su se kao dobri satovi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi