Za kvarc sam vec napisao, sta bih ja uzeo.
Sto se mehanike (automatika) tice, tu vec moras da znas da za taj novac ne mozes naci hronografe, vec klasicni sat, sa eventualnom funkcijom dana i datuma. Pogledaj brendove kao sto su Orient, Seiko, Citizen, Roamer... eventualno Tissot ili Certina, ali oni vec mozda i predju malo. Sve zavisi sta odaberes. Ja licno volim japanski dizajn cifera, ali sa druge strane, neki swiss made sat ce ti odati utisak da na ruci nosis dosta skuplji sat nego sto on stvarno jeste. Dakle, kvalitet izrade je na strani swiss-a. Sve zavisi sta ko voli. Opet, sto se tice mehanizama, nova i duga diskusija. Ako nameravas da se bavis malo vise satovima, ima smisla i pricati o tome, odnosno, uputiti te kako da pronadjes informacije. Ako pak sa druge strane kupujes sat samo radi "sata", onda mozda i nije toliko neophodno da se opterecujes icim, osim onoga sto se tebi istinski dopada. U nacelu, niko od nas ne preporucuje modne brendove, mada, u pojedinacnim slucajevima, mogu se pronaci primerci sa sasvim solidnim mehanizmom, koji se ugradjuje i u poznatije casovnicarske brendove. Takodje, mozes pogledati i mikro brendove. Pogledaj na google-u, istrazi. Sve zavisi dakle, sta zapravo hoces, i kakve su ti namere posle.![]()
Registracija
Help

15Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi