Dobro dosao na forum.
Kod Fossila kvalitet nije bas za preporuku.
Automatski hronograf neces naci za te pare(barem ne nov).
Orient satovi su odlicni, ali njih neces naci u Srbiji.
Dobro dosao na forum.
Kod Fossila kvalitet nije bas za preporuku.
Automatski hronograf neces naci za te pare(barem ne nov).
Orient satovi su odlicni, ali njih neces naci u Srbiji.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
vrati se ti na orient pusti fosil.orient je ozbiljna firma.nisam imao sat koji ti gledas ali jesam 2-3 orienta i nemam nikakve zamerke.cak zadnji koji sam imao orient m force me je toliko prijatno iznenadio da nemam reci.sto se tice novog automatic chronograph sata to je malo skuplja stvar pogotovu da valja.to mozes kasnije dok se malo vise zagrejes za satove.
Hvala svima na pomoci, svaka preporuka je dobro dosla. Sto se tice fossila nisam ni ja za tu marku jer mi nije ona bas za naki kvalitet. Dao sam samo primer na Fossilu kakav sat bih voleo da kupim. Imam dosta prijatelja u Americi, Kanadi, Nemackoj, Holandiji, Austriji, Nemackoj, Francuskoj, Rusiji i u drugim zemljama (nemam u Japanu)koji bi mi kupili nesto dobro ako nadjem. Znaci moze Ebay, Amazon, bilo sta gde se moze kupiti povoljno a dobro.
Orient je divan i ozbiljan brend koji pravi prelepe ali i pouzdane automatik satove.Njihov kvalitet ne dolazi u pitanje.
Medjutim,za 500 evra mozes naci i Certinu,Tissot,mozda cak i neki Hamilton.Ne zuri.![]()
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ok, vidim da ga svi hvale. Kakav je konkretno ovaj model i da li je ok cena? Moze li preporuka od tih ostalih marki do 500 eura da je automatik i da bude onakav kakav trazim.
Ok je model. Cena isto je isto ok.
Svakako treba da pogledas i Hamilton.
Hamilton Watches - Automatic, Khaki Field, King, Jazzmaster, Viewmatic, Intramatic watches from Hamilton
Nemoj zameriti, ali mislim da je mnogo lakse da ti izdvojis nekoliko modela koji ti se svidjaju, a od proizvodjaca su koji su preporuceni u ovoj temi, pa da ti mi kazemo neko misljenje o njima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi