I ja sam za Tissot. Cijena je mnogo povoljnija.
I ja sam za Tissot. Cijena je mnogo povoljnija.
Лазаре,
цена код нас (Identico) ти око 65.000 динара. Био сам пре неких месец-два...идентичан моделу који сам поставио. Најповољнија варијанта коју сам нашао је та у Бечу!
Постоје и поједини грчки сајтови где су такође приступачни,и такође не бих имао проблема да ми их неко лично донесе.
Са белим цифером изгледа јако лепо,само што је наруквица браон(летос сам пробао баш тај модел у Грчкој). Мој субјективни став је да црни делује много елегантније.
Ako može da se nađe tissot sa crnim ciferom sa roze gold kućištem, fenomenalno izgleda.
Branko, ako je problem samo boja kaiša, to se lako može zameniti za mali novac. Što se tiče satova sa belim ciferom, tu treba paziti kakva je boja ili nijanska kazaljki, jer nekada umeju da budu manje pregledni, tj. kada se kazaljka bojom utapa u cifer. Ovde ne mislim na konkretan model, već uopšteno.
Pazi dobro kada naručuješ sa interneta, jer treba gledati samo proverene sajtove. Postoji na forumu tema o sajtovima za naručivanje. Glavni signal za uzbunu je kada je sat mnogo jeftiniji od istog takvog koji je može naći u redovnoj prodaji.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Evo sajta te radnje u Beču,pa sami prosudite da li je prevara ili ne. Meni ne miriše na to... Daju cenu umanjenu za VAT(20%). Čak su mi i mailom poslali na koji račun treba da uplatim i sve lepo objasnili. Imam drugara koji često putuje do Beča,pa se lako da proveriti.
Mikl Uhrmachermeister & Team ...wo Sie ZEIT erleben
Razum bi rekao: Tissot, ali da ja gledam za sebe (a nisam odvec razuman), verovatno bih izabrao Poljot.Neobicniji je i hronograf....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Gospodine Branko ne znam kojim se kriterijumima vodite pri kupovini sata ,dali je dovoljno da sat bude samo lep i pristupacan ili postoji jos nesto.Od ova tri modela koje ste postavili dva su automatici a Poljot je navijac-hronograf.
Ja bih bez razmisljanja uzeo Poljot napravljen u Nemackoj.
iako volim tissot-a,glasam za ovog hamiltona jer jr lepsi.
Тачна цена Tissot Visodate-a у "Identico"-у је 64898 динара и на то добијете попуст од неких 10%...искрено,сматрам да је то папрена цена! Све и да сам одем по сат у иностранство-опет сам уштедео. А Беч и Будимпешта нису преко света...
Mnogo je to para za taj sat, isplati se odlazak preko.
Kao sto su vec rekli, nema greske ni sa jednim od ta tri sata.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi