Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 73
Like Tree115Likes

tema: Kvarcni sat do 400e?

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

Određen forumom Re: Kvarcni sat do 400e?

Citat bokanegra kaže: Pregled poruke
    Kad čovek počne da čita ovako nešto, prosto ne želi da stane. Totalno drži pažnju i interesovanje kod nas, pravih ljubitelja satova. Svaka čast na svakom tvom tekstu i doprinosu - Haifisch23
    Na pola teksta sam pokazao zeni sta citam, samo je prevrnula ocima, ne razume nasu dusu. Naravno, ja sam nastavio da citam nekad mi dodje da uradim copy paste nekih postova i da istampam u knjigu, jer ovakve informacije skoro ne mogu biti nigde nadjene.

Kada bih ja uzimao sat, ipak bih isao na varijantu boljeg mehanizma. Fasion i trend line bih ipak zaobisao, neki drugari su kupovali satove iz 1ve fasion linije, Tissote i jos neke, imali su problem sa mehanizmom. Problem je zamena mehanizma zato sto je ovo Srbija, treba da krenes da lomis nekome radnju da bi te shvatio ozbiljno, a i da te shvati ozbiljno na startu opet ti otvaraju skoro nov sat, i to vise nije to. A onda se prisete zeninih Fosila od 100e, gde mehanizam vredi 10e i radi 15+godina bez greske i stoji ispravan u fioci. Tako su drugari prosli. Naravno, neki drugi nisu imali problem. Certine su u rangu do 500e imale uglavnom bolje mehanizme od nor Tissota.

Haifisch23, svaka cast, ne znam sta drugo da kazem. Jel postoji neka oblast koju vise istrazujes, ili sve pratis, i Ruse i Japance?
    Poslednja ispravka: bezbi (6.4.2020. u 19:15)
    bokanegra and Haifisch23 like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •