Na pola teksta sam pokazao zeni sta citam, samo je prevrnula ocima, ne razume nasu dusu. Naravno, ja sam nastavio da citamnekad mi dodje da uradim copy paste nekih postova i da istampam u knjigu, jer ovakve informacije skoro ne mogu biti nigde nadjene.
Kada bih ja uzimao sat, ipak bih isao na varijantu boljeg mehanizma. Fasion i trend line bih ipak zaobisao, neki drugari su kupovali satove iz 1ve fasion linije, Tissote i jos neke, imali su problem sa mehanizmom. Problem je zamena mehanizma zato sto je ovo Srbija, treba da krenes da lomis nekome radnju da bi te shvatio ozbiljno, a i da te shvati ozbiljno na startu opet ti otvaraju skoro nov sat, i to vise nije to. A onda se prisete zeninih Fosila od 100e, gde mehanizam vredi 10e i radi 15+godina bez greske i stoji ispravan u fioci. Tako su drugari prosli. Naravno, neki drugi nisu imali problem. Certine su u rangu do 500e imale uglavnom bolje mehanizme od nor Tissota.
Haifisch23, svaka cast, ne znam sta drugo da kazem. Jel postoji neka oblast koju vise istrazujes, ili sve pratis, i Ruse i Japance?
Registracija
Help

115Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

nekad mi dodje da uradim copy paste nekih postova i da istampam u knjigu, jer ovakve informacije skoro ne mogu biti nigde nadjene. 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi