Ok drustvo hvala na informacijama. Pa i ja sam razmisljao o Steinhartu ali deda se ponudio i ja onda mu ja ponudio da platimo po pola neki sat...e pa sad ako uzmem neki jeftiniji manje cu da dam ja para ali manje ce i dedatako da sto ja vise dam vise cu da dobijem pa bih zato jurio to tamo. Sto se tice Fortisa pre bih uzeo nesto sa 2836 day/date... malko sam se oladio od tih pravih pilota. Nije mi deda u Cirihu i najverovatnije da bi uzeo nesto u gradu gde on zivi ako bi uspeo nesto da nadje, ne bih da ga opterecujem da putuje. To je upravo i problem jer on iz fotelje gleda neke kataloge sa nekim "saticima" koje ja nebih nosio pa moram da mu nadjen neki saj pa da naruci preko njega.
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
tako da sto ja vise dam vise cu da dobijem pa bih zato jurio to tamo. Sto se tice Fortisa pre bih uzeo nesto sa 2836 day/date... malko sam se oladio od tih pravih pilota. Nije mi deda u Cirihu i najverovatnije da bi uzeo nesto u gradu gde on zivi ako bi uspeo nesto da nadje, ne bih da ga opterecujem da putuje. To je upravo i problem jer on iz fotelje gleda neke kataloge sa nekim "saticima" koje ja nebih nosio pa moram da mu nadjen neki saj pa da naruci preko njega.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi