Ja sam imao samo jedan problem sa njima (doduse od 3-4 kupovine koliko sam ukupno imao) i to sledeci:

Narucio sam 2 kutije za navijanje satova razlicite boje i jednu obicnu kutija za 18 satova. Ta koju sam ja hteo je bila nedostupna, ali su mi i nju lepo naplatili i poslali fakturu na sve tri kutije iako su poslali samo dve. Nakon sto je roba stigla i nakon sto sam platio carinu i porez na TRI kutije shvatio sam da sam dobio samo dve. Carinici su se naravno pravili ludi, kao oni su samo gledali papire, a znam pouzdano da su otvarali paket i da su sigurno videli sta je poslato.

Nakon toga sam se zalio Jomashopu i oni su se izvinjavali i vratili mi novac za tu jednu kutiju ali nisu hteli da mi nadoknade dodatne troskove koje sam imao za placanje carine i poreza za kutiju koju nisam dobio. Usvakom slucaju te dve kutije koje su stigle su bile namenjene kolegi i koleginici koji su bili srecni sto sam obavio kupovinu za njih. Jedino ja nisam bio srecan, em nisam dobio kutiju koju sam hteo, em sam platio drzavi porez na budalu.

Eto toliko od mene, a kupovacu kod njih ubuduce samo ako budem nasao nesto po ultra niskoj ceni, u suprotnom sumnjam.

Pozdrav.