Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 18
Like Tree3Likes

tema: Frederique Constant vs Maurice Lacroix Pontos-Savet za kupovinu

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika KureNS
    Član od
    16.11.2013.
    Lajkovi
    3960
    Reputacioni uticaj
    41

Određen forumom Re: Frederique Constant vs Maurice Lacroix Pontos-Savet za kupovinu

Citat Lost&Found kaže: Pregled poruke
    jel on moze da se namesti na njegov originalni clasp na narukvici (ne bih bas da stavkjam obicni) a ubacuje se tu negde i raymond weil freelancer Frederique Constant vs Maurice Lacroix Pontos-Savet za kupovinu-rwfreelancer.jpg
    Ja znam čoveka iz NS koji radi kožne kaiševe za satove i ubacuje i njihov orginalni nastavak za sakrivanje lugova (onaj plastični umetak, koji vidim da kaiš za ovaj sat ima) i naravno stavlja orginalni clasp...

Zna ga i Mario, ali se pravi grbav...

Ozbiljno, video sam njegove radove takvih tipova kaiša, i ono je savršeno...
    MMario likes this.

Stariji član Avatar korisnika mizzy
    Član od
    6.2.2013.
    Lajkovi
    10100
    Reputacioni uticaj
    104

Određen forumom Re: Frederique Constant vs Maurice Lacroix Pontos-Savet za kupovinu

@Lost&Found

Naravno,

kao što su kolege već potvrdili, ti kaiševi se prave ručno, po porudžbini, za tvoj sat i originalni clasp (ili buckle)...
    trenutna kolekcija:
    Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005
    Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
    Grand Seiko SBGA211 Snowflake
    Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771

Mlađi član
    Član od
    2.4.2015.
    Lajkovi
    39
    Reputacioni uticaj
    11

Hvala sto se FC-a tice ima ga ovde u BG kod Andrejevica ali je oko 3k (daju popust 20%). Na netu je to znatno povoljnije i do 65% jeftinije..

@mizzy : Hvala, razmislicu jos malo obzirom da jurim manje vise dress sat, a B&M je u startu skuplji oko 200 eur (online) mada mu je retail cena veca za 1k eur, pored toga uporedjivao sam ga sa MOA10067 i koji ima braon narukvicu ali i zlatne kazaljke tako da ne znam kako ce se 84-ka uklopiti sa braon kaisem.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •