Nisam siguran za ovaj model, ali stoperica u zavisnosti od mehanizma obicno stane nakon 60 min ili 12 h.
Nisam siguran za ovaj model, ali stoperica u zavisnosti od mehanizma obicno stane nakon 60 min ili 12 h.
Aha....a sto se tice baterije? Koliko mogu da ocekujem da ce manje da traje ako radi stalno stoperica? Kada stane,restartovao bih je i onda opet nekada radi...![]()
Slobodno aktiviraj i hronografe kako bi uzivao u satu.Logicno,baterija traje krace ali zamena baterije nije skupa,tako da slobodno ukljuci.
Kao sto je rekao kolega sa foruma,sat ce privlaciti poglede sigurno.Doduse,svaka Festina ih privlaci zbog svog izgleda koji je i vise nego atraktivan i mladalacki.Pogledaj njihovu najnoviju kolekciju Chrono Bike,ako te zanima.Oni su oko 250-300e...
Pa jedan Leo Messi je ljubitelj Festine,ali sad ne sme da ih nosi u javnosti jer ima ugovor sa AP.
Dakle,kupuj sat slobodno i javi sta si odlucio!
PozZ
Nisam bio zadnjih dana na sajtu, ali da se pohvalimkupio sam ga i prezadovoljan sam
![]()
Definitivno je primecen i pohvaljen
Hvala svima na sugestijama
![]()
A da ga vidimo na fotkama? Nemoj da si skroman...![]()
ja sam nedavno kupio Festina model F16526
nikako da skontam kako da zaustavim stopericu
trazio sam po netu ali nigdje upustva :S
..ili je tako nastiman da stoperica radi non stop :S
Pa kako si pokrenuo stopericu? Kod mene se pokrece i zaustavlja na ovo 1. dugme sa strane, dok zadnje sluzi za resetovanje u pocetni polozaj.
Bookmarks sajtovi