Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 15
Like Tree25Likes

tema: CW ili Longines

Hybrid View

Stariji član
    Član od
    2.10.2019.
    Lajkovi
    2503
    Reputacioni uticaj
    20

Određen forumom Re: CW ili Longines

CW je bio bolja kupovina uz kupone koje su slali do nove godine. Prekinuli su sa tom praksom umesto novog poskupljenja. Imaju sada i rasprodaju vracenih primeraka za dobar popust, ako je nesto ostalo. Bude svake godine pocetkom januara i onda bude odlican deal ako se iskombinuje popust i kupon. Mogao da se uzme trident za oko 600e. Najgore u vezi njih je mehanizam i jadna rezerva snage kod sellite. Probao sam dva (jedan od njih je trident 600) i kvalitet izrade ne zaostaje za Longines. Dizajn mi je super, pogotovo od kada su sklonili natpis sa 9 sati i ubacili logo umesto njega na 12 sati, ali tu zavisi sta ti se svidja. HQ je dosta drugaciji.
    BucaJr. likes this.

Stariji član Avatar korisnika BucaJr.
    Član od
    10.8.2011.
    Lajkovi
    4563
    Reputacioni uticaj
    18

i meni se CW više sviđa, tj. dopao mi se na prvi pogled više od HC na koji sam navikao pa valjda zato... HC je deff. legendarno prepoznatljiv.

Ali posle ovoga što su kolege napisale, posle info koji sat ima koji mehanizam i "priču" koja ga prati, između ova dva nema, niti treba da bude, ikakve dileme - neuporedivi su.

Pošto već imaš pobrojane satove u vlasništvu/kolekciji nema dileme da treba kupiti Longi koji je za tri koplja ispred CW i koji će ti biti kruna kolekcije za sada, umesto da 'gomilaš' lepe satove iste ili slične klase.
    Baron, piksi and Libero like this.

Novi član
    Član od
    23.1.2022.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Citat BucaJr. kaže: Pregled poruke
    i meni se CW više sviđa, tj. dopao mi se na prvi pogled više od HC na koji sam navikao pa valjda zato... HC je deff. legendarno prepoznatljiv.

Ali posle ovoga što su kolege napisale, posle info koji sat ima koji mehanizam i "priču" koja ga prati, između ova dva nema, niti treba da bude, ikakve dileme - neuporedivi su.

Pošto već imaš pobrojane satove u vlasništvu/kolekciji nema dileme da treba kupiti Longi koji je za tri koplja ispred CW i koji će ti biti kruna kolekcije za sada, umesto da 'gomilaš' lepe satove iste ili slične klase.
    Upravo to
    Valjda se menja čovek, pa sam ranije skupljao te "legende" koji su dosta povoljniji, npr. Nighthawk, Promaster Navy NY0040-09EE, Tissot ima kao dress, G shock ima neku sentimentalnu vrednost
    Ostalo sam polako počeo da prodajem iz razloga što sam sada stava da mi treba everyday watch kojim bih zaokružio sve i koji bi definitivno bio kruna "kolekcije". Ne bih da budem pogrešno shvaćen, naravno da bih voleo Omegu, Zenith ili tako nešto, ali sam ipak mišljenja da ne bih davao više od 1500-2000evra za sat (ne želim da ovim stavom otvorim nepotrebnu temu, to je samo moje mišljenje).
    Tako da, hvala svima, za sada ode sve na stranu HC. Pišite slodbodno dalje, može i neki drugi predlog.
    Vidim da je HC sada na Jomashop-u oko 1200 dolara. Uzimao sam preko njih (drugar donosio iz Klivlenda) par komada, sve je bilo OK.

Stariji član Avatar korisnika BucaJr.
    Član od
    10.8.2011.
    Lajkovi
    4563
    Reputacioni uticaj
    18

Citat Vinz kaže: Pregled poruke
    ... ali sam ipak mišljenja da ne bih davao više od 1500-2000evra za sat...

Samo malo da te ispravim... kaže se "ZA SADA ne bih davao..."
    Zorg, bancika and Libero like this.

Stariji član
    Član od
    2.10.2019.
    Lajkovi
    2503
    Reputacioni uticaj
    20

haha, secam se kad meni bio limit 300 monetarnih jedinica, sve preko toga mi bese rasipanje novca.

4 godine kasnije, inflacija ukusa od skoro 2000%

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	PXL_20230119_133817637.jpg
Viđeno:	269
Veličina:	308,7 KB
ID:	157135

Sto se tice izbora divera, ako imas pristup jomashopu da kupis bez carina, onda je Longines odlican izbor jer je tamo jeftiniji primetno nego bilo gde po evropi. Kupio sam i ja od njih 3 sata i nije bilo problema nikad, doduse to je bilo dok sam se ogranicavao na 300 baka

Za slucaj da ti je promakao, meni je ovaj HC boutique edition zanimljiv i jedinstven - keramicki dial sa diskretnim linijcama i mnogo lepa nijansa zelene https://www.jomashop.com/longines-hy...5-4-06-6.html#

eee, BucaJr., Zagor and 4 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •