Svojevremeno je 1 član kupio taj Roamer za ~10000, i nije hteo da ga slika za forum, pa je banovan, potražiću temu.
Roamer - look alike Zenith Striking tenth
Dakle za 10000 je super kupovina, ali za 30+![]()
Svojevremeno je 1 član kupio taj Roamer za ~10000, i nije hteo da ga slika za forum, pa je banovan, potražiću temu.
Roamer - look alike Zenith Striking tenth
Dakle za 10000 je super kupovina, ali za 30+![]()
Poslednja ispravka: Milanche78 (1.8.2012. u 21:47)
Jos jedan glas za Citizen.
edit: ovaj je izmislio kupovinu, obican provokator, vidi se.
Poslednja ispravka: 23jewels (1.8.2012. u 21:56)
Za vikend cu otici do DC da pogledam Roamera jer ga nisam video uzivo a na slikama bas dobro izgleda,a Citizena sam video i probao i svidja mi se a cuo sam da ga i nasi piloti u velikom broju koriste pa pretpostavljam da je dobar. Inace ne nosim kvarcne satove,ali moram kupiti jedan da mi bude radni da ove moje vintage mehanicke ne rabim i ostecujem vec samo da ih glancam i nosim u posebnim prilikama...
A taj Roamer je cak 8000 skuplji od Citizena jer daju 20 % popust na njega ako im se odnese neki kvarcni stari sat moze i pokvaren
Posto gledas isti radni sat kao i jadajem prednost citizenu, iako nisam ljubitelj kvarcasa
poz.
woodman
Citizen. Imam isti takav i mogu ti reći da je izdržljiva mrcina. Ne znam kojim se poslom baviš, ali mislim da će ti poslužiti. Što se tiče pilota, mogu da potvrdim. Momak iz komšiluka je na akademiji i ovo isto sam čuo od njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ehhh...Sta znam, Citizen je verovatno bolji izbor, ali Roamera ima srazmerno malo, swiss made je, ima safirno staklo pa sve to mozda daje malcice na ekskluzivnosti.
Roamer ima taj neki retro, rejsi, smek, ala Rola Dejtona i Tag monako, a Citizen je skroz u avio fazonu.
Avatar kaze da ti vise lezi Roamer, ali, sto rece Baki, eye test je najbolje merilo...
Ne znam sta kucka u Roameru.....
Pa ide akumulator koji se puni solarnim putem. Ipak mora da se zameni na nekih 10ak godina (jel toliko bese?)ali ne idu baterije u njega vec je solarni
Poslednja ispravka: anbeast (1.8.2012. u 22:48)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
tu si u upravu,probaj ti to na ruku pa sam ces videti kako stoje stvari,u svakom slucaju srecno i samo napred![]()
woodman
Ja takođe posedujem Citizen i ekstra sam zadovaljan. Nemam ovaj model "Nighthawk" koji želiš da uzmeš, već AT 0760-51 E. i stvarno lepo radi. Svi hvale ovaj model Citizena (Nighthawk) tako da moj glas ide njemu. Iskreno nisam imao čast sa Raomerom!
Inače svi Citizenovi satovi iz porodice "Eco-Drive" kome pripapada i ovaj model, poseduju litijum-jonsku bateriju koja se dopunjuje bilo kojom vrstom svetlosti, preko solarne ploče i određenog dela koji svetlosnu energiju pretvara u električnu, takođe imaju zaštitu od prepunjivanja!
Oni navodno tvrde da se nikad ne menja baterija, ali u praksi kažu 8-12 godina.
Pozdrav!
Mišić M.
Bookmarks sajtovi