Taj sajt sto ti je Darko stavio prodaje Certinu, imaju bas dosta modela.
Relojes suizos Certina horademoda.com Certina
Kod nas, mrka kapa.
Taj sajt sto ti je Darko stavio prodaje Certinu, imaju bas dosta modela.
Relojes suizos Certina horademoda.com Certina
Kod nas, mrka kapa.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Gledam upravo. Moram napomenuti , i verovatno ce delovati smesno, da sam u slucaju one Bulove bio vodjen estetskim elementom. Na zalaost, jos sam zelen u svetu satova da bih mogao da diskutujem o nekim drugim , tehnickim stvarima. Tako da , eto neka cenovni rang bude taj, od recimo 500 evra , chrono. Svaka preporuka je dobrodosla.![]()
Najbolje je sam da izaberes i izdvojis neki sat koji je u tvojoj kupovnoj moci, i da ga postavis ovde pa da vidimo sta, kako?
Ne vredi da ti ja predlazem nesto sto se meni svidja, najbolje je sam da izaberes.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 2:29)
Slazem se, jedino sam mislio zbog mozda odnosa cena-kvalitet u koju ste vi sigurno vise upuceni.
U svakom zitu ima kukolja, tako da se ne moze nista generalizovati, ali u principu gledaj Seiko, Citizen, Certinu, Candino... Ima naravno joj proizvodjaca koji su vredni paznje kad je takav sat u pitanju.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 2:41)
I to je tacno. Hvala u svakom slucaju!
mitz, ovu bulovu ja nikad ne bih uzeo ni po tri puta manjoj ceni
evo ti spisak brendova, pregledaj njihovu ponudu, pa se javi sta ti se svidja od preporucenog, ima za 500evra dosta satova, ima ovde chrono i nema chrono modela
Seiko Sumo, Seiko sarb035, Citizen Nighthawk, Seiko New Monster, Steinhart, Archimede, Certina, Tissot Visodate, Victorinox, Hamilton ima odlicne modele za taj novac, Deep Blue
Bookmarks sajtovi