Najbolje je sam da izaberes i izdvojis neki sat koji je u tvojoj kupovnoj moci, i da ga postavis ovde pa da vidimo sta, kako?
Ne vredi da ti ja predlazem nesto sto se meni svidja, najbolje je sam da izaberes.
Najbolje je sam da izaberes i izdvojis neki sat koji je u tvojoj kupovnoj moci, i da ga postavis ovde pa da vidimo sta, kako?
Ne vredi da ti ja predlazem nesto sto se meni svidja, najbolje je sam da izaberes.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 2:29)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Slazem se, jedino sam mislio zbog mozda odnosa cena-kvalitet u koju ste vi sigurno vise upuceni.
U svakom zitu ima kukolja, tako da se ne moze nista generalizovati, ali u principu gledaj Seiko, Citizen, Certinu, Candino... Ima naravno joj proizvodjaca koji su vredni paznje kad je takav sat u pitanju.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 2:41)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I to je tacno. Hvala u svakom slucaju!
mitz, ovu bulovu ja nikad ne bih uzeo ni po tri puta manjoj ceni
evo ti spisak brendova, pregledaj njihovu ponudu, pa se javi sta ti se svidja od preporucenog, ima za 500evra dosta satova, ima ovde chrono i nema chrono modela
Seiko Sumo, Seiko sarb035, Citizen Nighthawk, Seiko New Monster, Steinhart, Archimede, Certina, Tissot Visodate, Victorinox, Hamilton ima odlicne modele za taj novac, Deep Blue
Hvala Milane. Pogledacu !
Kako vam ovo izgleda?
Longines HydroConquest Mens Watch L36404566
Imam mogucnost da narucim iz US, tako da pretezno gledam na njihovim sajtovima.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 17:08)
To je odlican sat i provjeren i odlican brend![]()
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
sjajno najbolji od svih pobrojanih, samo je HQ daleko preko 500evra, ako je cena od 900dolara, baci oko na ORIS Aquis i na Stowa satove
Bookmarks sajtovi