Prikaz rezultata 1 do 9 od ukupno 9
Like Tree16Likes
  • 8 Post By skydrummer
  • 2 Post By
  • 2 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 2 Post By

tema: Aviator russian swiss made

Hybrid View

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Aviator russian swiss made

Nisam video ove satove uživo. Koliko znam niko ih nema na forumu. Ovako na papiru su ok.

Meni brend ne privlači. Nisu to ruski satovi. Mogli su imati taj prefiks dok su ugrađivali ruske mehanizme, čini mi se i da im je sedište ranije bilo u Rusiji. Sada je priča drugačija. Aviator je Poljotov brend, kompanija Volmax ga je kupila zajedno sa Buranom i Šturmanskim. Šturmanski su otpisali, nema više Šturmanski Strela, nema više mehanizma 3133, sada taj brend koristi neko treći i ugrađuje Seiko mehanizme (tuga za ljubitelje ruske horologije). Aviator i ,koliko mi je poznato, Buran su zadržali. Pričom da satove proizvode u Švajcarskoj mene nisu ubedili. Svoju prozvodnju kućišta i sl, nemaju, niti su je ranije imali. Nikada nisu prikazali svoju proizvodnju bilo čega. U principu Aviator rabi rusku avio istoriju ( doduše to je postalo normalno) samo što su sada pridodali i američke motive npr. Douglas linija (Overview | АVIATOR ). Što bi narod rekao papazjanija. Ne znači da su im satovi loši ali meni su maksimalno odbojni. Meni su kao neka trgovačka marka, bez imena, bez stava, bez doslednosti. Samo marketing.

Hteo sam da napišem da kada im čovek pogleda sajt pomislio bi da satove proizvode od vremena braće Rajt, kad ono i njih pomenuše http://aviatorwatch.ch/brand/timeline/ Naziv: gfch.gif, pregleda: 655, veličina: 274 bajtova ali zato nisu u stanju da napišu kada im je tačno kompanija osnovana. Doduše osnovana je posle 2000-te (koliko mi je poznato), pa bi to malo razvejalo marketinšku maglu.

Sve u svemu, pogledaj satove uživo, ako ti se dopadnu i ako je cena razumna i ne smeta ti sve gore napisano , kupi sat.
    Poslednja ispravka: skydrummer (8.3.2016. u 22:06)
    vladas, VLADAN P, Neša and 5 others like this.

Novi član
    Član od
    14.4.2009.
    Lajkovi
    2
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Aviator russian swiss made

Hvala, malo si mi ubio volju

Ajd neka preporuka za B-Uhr style sat, do tako nekih para, fazon 300, 350..
    Meni je favorit Stainhart, samo ne znam oko tog naručivanja i kupovine na slepo..

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •