Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree11Likes

tema: Zaso staje utomatski mehanicki sat

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

Određen forumom Re: Zaso staje utomatski mehanicki sat

Jeste off sa indikatorom, ali sa moje strane gledista, ako izbacimo i svu nepotrebnu polemiku, ne moramo ni dolaziti vise na forum, jer se isti sveo na postove u temi koji sat nosite danas. Nije niko kriv za to, prosto danas postoje razne druge platforme koje su dostupnije, npr grupni cetovi na wocapu ili viberu, i sam sam clan nekih grupa gde recimo 100ljudi dnevno ostavi u proseku 500-600poruka dnevno. Znam da je bilo pokusaja da se pokrene i cet na forumu, ideja je bila dobra, ove nepotrebne polemike bi tu bile, a ozbiljnije teme bi ostajale na forumu.
    sdbiba and dule bg like this.

Počasni član Avatar korisnika sdbiba
    Član od
    16.7.2009.
    Lajkovi
    65289
    Reputacioni uticaj
    273

Određen forumom Re: Zaso staje utomatski mehanicki sat

Citat bezbi kaže: Pregled poruke
    Jeste off sa indikatorom, ali sa moje strane gledista, ako izbacimo i svu nepotrebnu polemiku, ne moramo ni dolaziti vise na forum, jer se isti sveo na postove u temi koji sat nosite danas. Nije niko kriv za to, prosto danas postoje razne druge platforme koje su dostupnije, npr grupni cetovi na wocapu ili viberu, i sam sam clan nekih grupa gde recimo 100ljudi dnevno ostavi u proseku 500-600poruka dnevno. Znam da je bilo pokusaja da se pokrene i cet na forumu, ideja je bila dobra, ove nepotrebne polemike bi tu bile, a ozbiljnije teme bi ostajale na forumu.
    Lepo rečeno kolega!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •