Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
Voleo bih objašnjenje za boldovani deo posta.
Zašto je tebi ''naravno'' (prirodno) da na forumu o satovima ne želiš da pričaš o svojim satovima?
Pozdrav,
Imao sam jedan post vezan sa Seiko ali mi je obrisan zbog mojeg komentara za Seiko i Noleta...pa sad ne znam da li ce ovo otici u etar ili ne
Ne ljutim se za ono veberz taman posla.

"Prirodno" je da mogu da napisem nesto a da ne bude obrisano a da nisam ni jednog clana uvredio a tako je i bilo.
Citajuci ovaj forum a i sad vidim da je VIP clan naglasio da se i kod drugih " skupljih" satova kvare chrono...10 godina imam i Breitlinga i Chopara pa i nekog IWC a pa se to nije desilo,znaci nije tacno to u mom slucaju.
Slike cu postaviti kad budem imao vremena a inace bio sam clan ovog foruma 2008 god kad vecina Vas i nije bila ovde a vidim da se ne sme nista lose napisati o Seiko ili evo 3133 koji po meni jeste legendaran ali se kod mene lose pokaza.
Ne zelim nikoga licno da uvredim ali dajem svoje misljenje a mislim da to smem na ovaj nacin.
VLADANE P ne znam koliko si merodavan da mi dajes neke savete gledajuci tvoju kolekciju.
Poz i nadam se da osim jedne osobe necete ovo shvatiti kao provokativni post,mozda modelator
Sky ne znam da li mozes reci da se ovde moze bolje odraditi sat nego li u Nemackoj i to u njohovoj fabrici,ocigledno da je sam sat lose odradjen.
P.s. stavljam slike uskoro na forum,