Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 42
Like Tree59Likes

tema: 3133 Hronograf - osobina ili problem?

Hybrid View

Novi član
    Član od
    12.1.2014.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: 3133 Hronograf - osobina ili problem?

Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
    Voleo bih objašnjenje za boldovani deo posta.
    Zašto je tebi ''naravno'' (prirodno) da na forumu o satovima ne želiš da pričaš o svojim satovima?
    Pozdrav,
    Imao sam jedan post vezan sa Seiko ali mi je obrisan zbog mojeg komentara za Seiko i Noleta...pa sad ne znam da li ce ovo otici u etar ili ne
    Ne ljutim se za ono veberz taman posla.

"Prirodno" je da mogu da napisem nesto a da ne bude obrisano a da nisam ni jednog clana uvredio a tako je i bilo.
    Citajuci ovaj forum a i sad vidim da je VIP clan naglasio da se i kod drugih " skupljih" satova kvare chrono...10 godina imam i Breitlinga i Chopara pa i nekog IWC a pa se to nije desilo,znaci nije tacno to u mom slucaju.
    Slike cu postaviti kad budem imao vremena a inace bio sam clan ovog foruma 2008 god kad vecina Vas i nije bila ovde a vidim da se ne sme nista lose napisati o Seiko ili evo 3133 koji po meni jeste legendaran ali se kod mene lose pokaza.
    Ne zelim nikoga licno da uvredim ali dajem svoje misljenje a mislim da to smem na ovaj nacin.
    VLADANE P ne znam koliko si merodavan da mi dajes neke savete gledajuci tvoju kolekciju.
    Poz i nadam se da osim jedne osobe necete ovo shvatiti kao provokativni post,mozda modelator
    Sky ne znam da li mozes reci da se ovde moze bolje odraditi sat nego li u Nemackoj i to u njohovoj fabrici,ocigledno da je sam sat lose odradjen.
    P.s. stavljam slike uskoro na forum,

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    8022
    Reputacioni uticaj
    29

VLADANE P ne znam koliko si merodavan da mi dajes neke savete gledajuci tvoju kolekciju.

Postujem tvoje misljenje,ali misim da je ruzno da sudis o necijem znanju ili ne znanju na osnovu njihovih kolekcija,to niti je merodavno niti argumentovano,svako od nas ima satove koje preferira i stoga pravi kolekciju od njih,isto tako mozes da procitas neke od postova bilo kog VIP ili pocasnog clana i na osnovu njih da zakljucis zasto su VIP ili pocasni clanovi,sigurno to nisu postali na lepe oci,da se ogradim odmah ne glumim nicijeg advokata vec iznosim svoje misljenje,pozdrav.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Citat markoswis kaže: Pregled poruke
    ,
    Dragi zabludeli dječače
    Koji savet sam ja to tebi dao na otvorenom delu foruma?
    U postu br.35 sam ti postavio pitanje koje se ni na koji način na može protumačiti kao savet bez obzira na nedostatak obrazovanja i prirodne inteligencije čitaoca.

Uostalom ,vrlo je čudno da neko tako pronicljiv (samo par sati pre posta na koji reaguješ) upravo od mene traži savet u vezi izbora sata preko privatnih poruka,juče u 16h.
    Citirajmo-

''
    Postovanje

postavio sam prvi post u vezi 3133
    ali molio bi Vas da mi date savet u vezi kupovine sata.
    Vidim da imate vecu reputaciju pa samim tim i verovatno i merodavni da mi date savet.
    Zelim da kupim Rolexa Sub ili Zenitha Open t...sta po Vasem misljenju je bolje?
    Hvala''

Odgovor koji sam ti poslao-

''Predlažem da ovo pitanje postaviš na Forumu kako bi dobio više i kvalitetnijih odgovora.

Reč je o dva potpuno različita stila sata pa ih je teško upoređivati.
    Mogu reći samo ovo-
    Rolex-nepogrešivo
    Zenith-ono što bih ja izabrao''

Za ovakvo tvoje šizofreno ponašanje od nas možeš očekivati samilosno razumevanje ,kao što bi ga dobila i svaka druga osoba sa posebnim potrebama, ali ti je jasno (ako nije zamoli nekoga odraslog da ti objasni) da se neće baš dugo tolerisati na Forumu.
    Poslednja ispravka: VLADAN P (13.1.2014. u 19:40)
    Neša and reloaded92 like this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •