59Likes
-
Re: 3133 Hronograf - osobina ili problem?
@markoswiss: izgleda da sam uspeo i da te uvredim. Izvini, nije mi bila namera. Malo sam se grublje nasalio, a i inace ono o dlaci i jajetu nije bilo upuceno tebi i tvom problemu. Verujem ti, zasto ne bih? Nego lepo ono rece Sky; ma koji su to majstori?
Nego reci ti nama koji je to model, kod koga si ga kupio i koja se greska javlja?
Inace i ono da otkupljujem sve je bila mala sala, a istina je da u skorije vreme nameravam kupiti ovaj model:

e sad, ako je tvoj takav, onda mi zaista napisi kako se manifestuje taj kvar, moj majstor je zaista izvrstan, procenicemo koliko kosta popravka i popravicemo ga ovde. Sad, dal za tebe ili mene nije toliko ni bitno, nego je sramota da vajni majstori nemacki ne uspevaju popraviti takvu mrcinu od mehanizma kao sto je 3133. A nije on toliko ni komplikovan a ni zahtevan. Bojim se da je tvoj problem u prodavcu, pa te i garancijska popravka verovatno vezuje za njega.
Inace, gornji model sam u mogucnosti da kupim za 375€ trenutno, i nemam nameru da se ovajdim na tvojoj nevolji, nego daj da vidimo kako da ti pomognemo. A za to bi trebalo jos podataka, a ne bi bilo lose da stavis i slike.
Pozzz i nemoj da nam pobegnes!
e da... pises kako sa skupljim modelima nemas problema... znaci imas ih. pa daj predstavi nam ih...
Poslednja ispravka: veberz (12.1.2014. u 18:15)
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi