Ovo je bila samo dobronamerna opaska, ne vidim čemu toliki strah od sukoba?Inače, mene su u tekstu više frapirali određeni tehnički detalji i proceduralne rupe (koje nikad ne bih očekivao od pedantnih i vazda uređenih Švajcaraca) nego činjenica da su članovi direktorskog kolegijuma iz velikih brendova. Sama činjenica da se o tome otvoreno govori i zna, te da ni sami proizvođači nisu monolitni (primer PP) meni ipak govori da sistem kontrole funkcioniše, gde nema informacija ili se mistifikuju kod mene mnogo više izaziva podozrenje.
Registracija
Help

48Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Inače, mene su u tekstu više frapirali određeni tehnički detalji i proceduralne rupe (koje nikad ne bih očekivao od pedantnih i vazda uređenih Švajcaraca) nego činjenica da su članovi direktorskog kolegijuma iz velikih brendova. Sama činjenica da se o tome otvoreno govori i zna, te da ni sami proizvođači nisu monolitni (primer PP) meni ipak govori da sistem kontrole funkcioniše, gde nema informacija ili se mistifikuju kod mene mnogo više izaziva podozrenje.

Odgovor sa citatom
....to je ono što sam već "malkice" dotakao u drugim temama, ali ovakve argumente i vrhunski preveden tekst, nisam imao (a ni video) . Svaka ti se dala !
"morate oceniti...bla....bla" - šteta
ne pada mi na pamet da nesto pogresno protumacim i kvarim novogodisnje raspolozenje...
taman posla da se gadim statusnih simbola...Cak suprotno.Ko ima i ko je stekao na valjan nacin slobodno neka pokazuje moc.

Bookmarks sajtovi