Jednostavno i prosto navijac za automatske satove.Kolega Zoli,ti motori iz pecnica su odlicni sto se tice broja obrtaja i dosta su jaki.Mene je iritirao njihov zvuk jer su suvise bucni.
Jednostavno i prosto navijac za automatske satove.Kolega Zoli,ti motori iz pecnica su odlicni sto se tice broja obrtaja i dosta su jaki.Mene je iritirao njihov zvuk jer su suvise bucni.
Hvala kolega Taunus, jel' to zvanicni tj. siroko rasireni naziv? Da, broj obrtaja je idealan, to za zvuk sigurno stoji. Ja sam bio zamislio da to sutnem u garazuA zimi da se satovi ne prehlade, strpati u izolovanu kutiju i grejanje-termostat. K'o inkubator
Ma ja sam se zanosio sa tim navijacem pre dobrih godinu dana, cak mi kolega radioamater poklonio jednosmerni motor za okretanje antene sa sve reduktorom (ne bi nista ni od toga, a u medjuvremenu je krepala mikrovalna pecnica). Elem taj motor. Ala to bruji! Poput sva tri diferencijala Lade Nive koja se danas pominje na forumu![]()
Ja za drugi naziv neznam pored onoga watch winder i uhrenbeweger.Svaka cast na ideji za termostat haha.Niva je nista ovo je meni udaralo direktno u mali mozak.
Ajd' da neko objasni totalnom duduku sa dve leve ruke kako napraviti ovo http://m.youtube.com/watch?v=FLTEH6_23oc
Malo slobodnog vremena i "majstorisanja"... Vise utisaka i fotografija po zavrsetku. Dobrodosle su ideje za drzac satova
Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2
Bookmarks sajtovi