Nagovesti!
Ja lično volim čelične narukvice, ni jedna mi nije bila hladna ili čupala, nekako satovima po meni odlično pristaju ali ih jako treba negovati i paziti.
Brušeni čelik je daleko bolji od Niklovanog jer su slabije vidljive grebotine kod Brušenog čelika nema odsjaja kao kod Niklovanog pa je iz tog razloga svaka ogrebotina na satu slabije vidljiva.
Svaka dodatna funkcija je jako korisna, primer na kopčama postoje amortizacije namenjene ronilačkim ili pilotskim odelima koje su jako korisne prilikom udarca sata ne dolazi do zatezanja narukvice na ruci samim tim i kidanja već se dovoljno sama razvuče i tako umanji jačinu udarca. Ovakve narukvice možeš videti na Eterna, Doxa, sada i Hamilton satovima, a mislim da je Eternin patent i ako ih Doxa ima na više modela ali me ne drži za reč.
Uvek dajem prednost narukvicama sa sigurnosnom kopčom, jeste da su dosadnije ali malčice sigurnije i da su klinovi ojačani i na šraf.
Sada postoje i jako kvalitetni kaiševi, mislim da prolazi vreme starim dobrim narukvicama, voleo bih da grešim!
Ova mi je omiljena
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi