Meni se ovo stvarno dopada.
Dođe mi da razbucam Vladanov Damasko i da mu napravim ovakvu narukvicu. Dobro bi mu sigurno stajalo. Spretna sam ja, verujem da bi to dobro ispalo.
Samo da se on posle toga ne šlogira!!! Šta bi sa satom!!!![]()
Meni se ovo stvarno dopada.
Dođe mi da razbucam Vladanov Damasko i da mu napravim ovakvu narukvicu. Dobro bi mu sigurno stajalo. Spretna sam ja, verujem da bi to dobro ispalo.
Samo da se on posle toga ne šlogira!!! Šta bi sa satom!!!![]()
^
Mislim da bi usledio jedan partijski sasatanak sa jednom tackom dnevnog reda:
-otkud "survival strap" na mom Damasku?![]()
A mozda bi mu se i svidelo,ko zna?
Bogami, od kad si pomenula ovo razbucavanje Damaska, on ne pusti vise glasa na forumu![]()
Gužva napala ovih dana!!! Čuvajte je se...![]()
Evo Vladanove reakcije: "Ma da li si ti normalna? To da mi staviš na sat?"
Ludilo!![]()
Pa to se ne radi tako. Samo uzmeš i uradiš.
Ionako je lakše dobiti oproštaj nego dopuštenje![]()
Inače, čini mi se da sam viđao sličan kanap u uradi sam radnjama.
Ma odes na vojni otpad i kupis ceo padobran. Em, kanapa kol'ko oces, em ''military grade'', em imas i svilu da prodas nekoj dami za vencanicu(Cuo sam da su se stvarno posle rata sile vencanice od otpisanih padobrana).
Dobra je ovo fora, s tim sto bih ja to stavio samo na bas, bas radni sat koji nosim u sumu (i mozda na sat koji bi bio sa mnom u avionu. U fazonu, ako padne jeroplan, a ja prezivim da mogu da nastavim prezivljavam)![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Qi nakit iz Ženeve
Pogledajte elegantnu varijantu narukvice za "preživljavanje" namenjenu damama.
Link ka kolekciji nakita: Qi Jewels Geneve
Nakit sa umetnutim dragim i poludragim kamenjem, mini satovima, čvorićima od kanapa su zanimljiva kombinacija opuštene i elegantne varijante.
Ove narukvice me podsećaju na one kanape za vuču kola, ko zna možda i za to mož da se iskoristi, bilo bi vrlo praktično, skineš sat za sa ruke zakačiš za kola i vikneš vozi kume do prvog automehaničara
Bookmarks sajtovi