"Diplomat" je sasvim OK firma. Nije u rangu Orbite ili Wolf Designs, ali je sasvim solidna. Proizvodnja jeste u PRC, kao i sve ostalo danas, ali bi trebalo da imaju nesto bolju kontrolu kvaliteta.
"Diplomat" je sasvim OK firma. Nije u rangu Orbite ili Wolf Designs, ali je sasvim solidna. Proizvodnja jeste u PRC, kao i sve ostalo danas, ali bi trebalo da imaju nesto bolju kontrolu kvaliteta.
No time to lose
Da ne otvaram novu temu, iskoristicu ovu.
Mesec dana posle narucivanja danas mi je iz US stigao watch winder;
Time Tutelary Single watch winder:
Nije neki ekstra kvalitet, ali za 37 $ je odlicna-necujan motor, okrece 1 sat u jednu stranu, odmori 3 sata pa okrece u drugu stranu 1 sat.
Ima dosta prostora tako da mogu da se smeste i veliki satovi.
Stiglo je postom, platio sam samo 66 dinara carinski pregled.
dobro je ovo imati mada estetika...
Danas sam uradio nesto,sto bi kad bi se snimalo pisalo bi ne za decu ispod 18
Uzeo mikser,oblozio sam sa novinama da bude kao neciiji zglob,stavio iwc i orisa....mislio da jedno pola sata mucenja ce im biti dovoljno da se naviju za dva dana. Ali elem nisam namestio brzinu tj nisam je smanjio blo na trojci...ljudi koja jurnjava je bila da ne grebem satove a posle sam se smejao sto nisam snimao "kako i bez kutije naviti satove do kraja"
Ne pokusavajte ovo u kucnim uslovima....
next year at this time I'll be a millionaire
drugi put probaj da okacis satove u masinu za pranje vesa i pusti na centrifugu
Hahahahahahaha, koji si ti CAR! Ne samo da si dosao na tako ludu ideju, nego si je sproveo u delo, svaka cast za hrabrost!
@tiha
Svidja mi se ta kutija, a zena koja upravo sedi pored mene kaze da hoce da mi je poruci za Novu Godinu. Reci mi da li ti je stigla i kakvi su utisci?
ma to je obicni mikser sa ti vrste obrtaja i svaka zena ga ima...nek samo malo pogleda i stavi neku zastitu da ti satovi se ne razbeze po sobi i to je to...
salim se.
trebao sam da snimim dobio bi majcu...da idem na pred pranje ili samo sentrifuga....e probacu na program 30 minuta...i snimam kako ce da izfleda sat posle tod poliranja)))))
next year at this time I'll be a millionaire
pustices na pred pranje pa ondA na pranje pa na centrifugu tako da ;em navijes,em ispoliras,em proveris dali je dovoljno vodootporan
Moj navijac je jutros ispustio dusu posle tacno 2 godine i 10 meseci neprekidnog rada.
Otvorio sam kutiju i video da je pukla gumica koja vodi od elektromotora i okrece postolje gde stoji sat.
Moram sutra da obidjem tv mehanicare, cenim da ce neka gumica za video glave ili za motore od kasetofona da odgovara.
Sigurno će se naći neka koja odgovara.
Javi šta si napravio
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi