Iskoristiću ovu temu za pitanje
Da li na ovakav sat http://www.svetsatova.com/forum/atta...id=90028&stc=1
može da se uklopi bilo kakva pristojna crna kožna narukvica? Nisam siguran koliko crna koža ide uz "Rose Gold" boju kućišta, a posebno je nezgodna svetla boja cifera![]()
Poslednja ispravka: Boyka (10.6.2014. u 18:11)
To bi najbolje bilo da probas, ali mislim da je braon kais neuporedivo bolji izbor za taj sat, a ti vidi kako stoji i ako ti se svidja u redu je
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Braon kais najbolje....a mozes i da se igras malo pa da nadjes tamno-plavi, teget....lizard mod....
Iskreno ja ne bih ni menjao ovaj kaiš, ali nemam drugi sat koji bi mi išao uz crno odelo, a ne osećam se prijatno ako nemam sat na ruci kad izađem iz kuće...
Ako se ne varam, boja kaiša na satu bi trebalo da se poklopi sa bojom kaiša na pantalonama i cipelama?
Dobri kaisevi.
Stavi neke slike kad ih budes montirao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
hocu.inace RUS ovo sam kupio po tvojoj preporuci.
Kao prvo zahvaljujem se svima na pomoći
Našao sam neke satove u ovoj kombinaciji (rose gold, white dial, black leather) i uopšte ne izgledaju loše, tako da idem na varijantu da uzmem crni kaiš, makar za ovu jednu priliku
Savro Watch | Rose Gold Chronograph | White Dial & Black Leather Strap
http://www.penshop.co.uk/products/mo...leather-strap/
E sad mi još samo preporuka gde ima veliki izbor kaiševa da mogu da pogledam? Imam manje od 10 dana, pa ne mogu da naručujem da mi neko pravi, nego moram gotov da uzmem...
evo ja da se ukljucim u temu, posto sam se skorije ponovio koznim kaisem.. hteo bih da pohvalim naseg clanaTomanchi koji mi je u rekordnom roku napravio perfektan kais, slike kacim, stavio sam ga na Aviator 3105 nego nisam stigao da ga slikam po lepom vremenu danas ceo dan kise kod mene... evo slika kaisa
pakovanje prelepo, bas sam bio iznenadjen
tako da mi je drago sto nisam narucivao bilo kakve sa ebay i amazona... kais je udoban + smo se lako dogovorili za rupice tako da mi odgovara ako salivena.. sutra cu okaciti slike kako stoji na satu u moji temi - satovi clanova... i jos jednom svaka preporuka za clana !
Bookmarks sajtovi