Imao sam u rukama diaboliq-ovo remenje, Chronissimo, KAIN Heritage i ne mogu se otet dojmu da su tvoji remeni jos malo iznad toga. Jedva cekam da na ruku stavim PUGO remen. Svaka cast za ovo sto radis.
Printable View
Imao sam u rukama diaboliq-ovo remenje, Chronissimo, KAIN Heritage i ne mogu se otet dojmu da su tvoji remeni jos malo iznad toga. Jedva cekam da na ruku stavim PUGO remen. Svaka cast za ovo sto radis.
МИГ 29 - Буран хронограф
Prilog 23797Prilog 23798Prilog 23799Prilog 23800Prilog 23801
......још кад' би био мој..........:drool:
Svaka čast Pugo, kaiš izgleda fenomenalno, a ovo što je jole rekao najviše govori o tvojim proizvodima. ;)
Samo nastavi tako. :thumbsup:
Hvala boss-u i svim forumašima.
Ovakve i slične komentare smatram kao "nov domaći".
Staraću se.
postajes pravi Srpski brend....
lepo je i znati te....:adore:
Tačno tako Milane,privilegija je znati čika Gojka,eto i mog satića nadam se da se vama dopada bar upola koliko meni.Oduševljen sam,stoji kao saliven iako ga nosim tek dva dana.Imam relativno tanak ručni zglob tako da su kaiševi koji mi odmah odgovaraju retki.O kvalitetu i finalnoj obradi izlično je već govoriti,PUGO je sinonim za vrhunski kaiš :D
Ma kod Made by Pugo kais nadzivi i sat...bez servisiranja..
-uplaši me na sekundu...Prilog 24046 ...pa se setih ,da sam servisirao ss Prilog 24047
Evo i ja sam malo zaposlio čika Puga, pa to izgleda ovako....
Prilog 24621Prilog 24622
ja sam danas bio kod Puga za Pana ali paz molim te jos nije gotov...samo uzeo mere..
razocarao sam se