Ma jok, nema zakuvavanja... kulturica diskusija, svako iznese svoje mišljenje bez preteranog skretanja sa teme i svi zadovoljni.
Neko voli Rolex, neko Ball, neko Timex i to je to... 100 ljudi 100 ćudi.
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa gde bi svet bio da svi imaju isto misljene?I ja se ne slazem sa Dragonom.Lazes Dragone,niko ne voli Timex![]()
[off topic]
Što Nikle? Pa ja kad sam video reklame za Timex oduševio sam se. Ni Robin Hood im ništa ne može...
[/off topic]
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Najpametnije je da covek proda stan,kupi Patek Phillipe,stavi ga u sef,uvali se nekom rodjaku na gajbu,steka ga 20 godina, i onda ga proda i kupi zgradu,i eto resenja.
Hehe ma nije ni vazno sto ga imam ali stvarno mi se ne svidja Daytona,bar ne trenutno mozda kroz par godina ko ce ga znati... Najveca zamerka po meni je nedostatak datuma,prosto ne mogu da verujem da im je bilo tesko da ubace najobicniji datum u chrono sat. Kao i Yachtmaster 2,prelep sat stvarno nekako je jedinstven,upecatljiv a nema datum. To kao da govori da njegovi vlasnici nemaju briga u zivotu,ne placaju PDV itd. zato ga ja i zovem narkodilerski sat narocito onaj od zutog zlata. Trenutno od Rolexa merkam ovaj model
![]()
Pa malo si promasio,napravi se 700000 sto je 3 puta manje od cifre koju spominjes a slazem se da je to previse... Ne zanima me ko nosi submariner,ja ga nosim i meni je super i potpisujem da taj Rolexov mehanizam moze da sahrani svaki Zenith. A inace u Paganiju koji toliko hvalis kuca Mercedesovo srce. Daytonu ne bi uzeo u zivotu kao ni jednu Omegu a Zenith merkam odavno. Nema nikakve ruzne atmosfere,zdrava rasprava,nadam se da nema ljutnje. Pozdrav.
Pa lepo reci da imas submariner,nisam znao dok ovde nisi napisao,zivota mi,a bio sam siguran da je to u pitanju 90 posto.Zato sam i napisao ono o 10 miliona,cista intuicija.Za Omegu ti verujem,a za Daytonu nisam bas ubedjen.Predpostavljam da si omegu stavio cisto onako da me pecnes jer znas da je imam,ali nema veze.I Zenith i Rolex i Omega ce sahraniti i tebe i mene ako se dobro odrzavaju a od Rolexa bih voleo da posedujem jedino ovu lepoticu
![]()
Bookmarks sajtovi