Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 23
Like Tree61Likes

tema: Zamena balansa prvi put u zivotu - mali korak za casovnicara a veliki za amatera

Hybrid View

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Zamena balansa prvi put u zivotu - mali korak za casovnicara a veliki za amatera

Svaka čast za poduhvat i iskrene čestitke za ljubav prema starovremenskim satovima.

PS- Šta je u Nivea kutijici? Nemoj samo reći Nivea krema.
    WatchHunter likes this.

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Određen forumom Re: Zamena balansa prvi put u zivotu - mali korak za casovnicara a veliki za amatera

Eee svaka čast! Mislim, da si muško pa da ti se čovek divi, ali ovako ... kapa dole i duboki naklon!

Član Avatar korisnika WatchHunter
    Član od
    30.10.2013.
    Lajkovi
    848
    Reputacioni uticaj
    79

Određen forumom

Citat skydrummer kaže: Pregled poruke
    Svaka čast za poduhvat i iskrene čestitke za ljubav prema starovremenskim satovima.

PS- Šta je u Nivea kutijici? Nemoj samo reći Nivea krema.
    Ha, ha, ha, ha,ha. Znaci, pokidala sam se, kakv si ti lik. Ne, nije krema, to je pasta za poliranje pleksija. Lakse mi je da je iscedim tako u kutijicu, nego da je svaki put cedim iz tube na krpicu.

Citat veberz kaže: Pregled poruke
    Eee svaka čast! Mislim, da si muško pa da ti se čovek divi, ali ovako ... kapa dole i duboki naklon!
    Hvala, kada mi je prvi put pre par godina pala na pamet ideja da pokusam da vrsim popravke na mehanizmu, pomislila sam, ma gde ces, to je muski posao, muska stvar, a onda sam videla staru fotografiju Raketinog pogona za sklapanje satova, na fotki je bio hangar sa velikim brojem radnih stolova u redovima i za svim tim stolovima sedele su zene i sklapale 2609. Zamisli ideju, da neka od tih Raketa, koju je nekada neka od tih zena sklopila, a koja je sticajem okolnosti dosla do mene u neispravnom stanju, mozda je niko nikada pre mene nije otvorio, mala je verovatnoca, ali nije i nemoguce, i otvorim je po prvi put ja i vratim je u zivot, bas ja zena. Ne znam da li shvatate, ali ta ideja me nekako odusevljava.
    Poslednja ispravka: RUS (10.1.2015. u 21:14)
    anbeast, skydrummer, umbra and 1 others like this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Ljubice

Evo za tebe , pa biraj -

ZAJEDNO SMO SKUPA!

Član Avatar korisnika WatchHunter
    Član od
    30.10.2013.
    Lajkovi
    848
    Reputacioni uticaj
    79

Ova prva mi je milija, kao i izvodjac, ovog drugog...paaaa...
    VLADAN P likes this.

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Svaka cast

Novi član
    Član od
    8.3.2012.
    Lajkovi
    31
    Reputacioni uticaj
    0

Poštovana koleginice, svaka čast. Pošto vidim da imate alata sada je pravi trenutak da rastavite i satavite nazad jednu Molniju 3602. Čovek se lako uspava na lovorikama, govorim iz ličnog iskustva. Nastavite...
    WatchHunter likes this.

Član Avatar korisnika zarekg
    Član od
    19.6.2014.
    Lajkovi
    717
    Reputacioni uticaj
    13

Svaka cast .
    Koju pastu koristis za plexi?

Novi član
    Član od
    20.3.2015.
    Lajkovi
    2
    Reputacioni uticaj
    0

Bas lepo. zene ih sklapale , pa da ih zena i vrati u zivot ali ima tu necega jer je upravo raketa zenskog roda tako da izgleda da su Rusi o svemu razmisljali. Neznam ko im sklapa one Velike rakete ali svasta je tu moguce.Cestitam Vam na poduhvatima oko satova, i vi ste jedn od dokaza da ljubav cini cuda. Mileta.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •