49Likes
-
Re: Uradi sam: Seiko 7S26 projekt za amatere i profesinalce: najpopularniji sat svi vremena?
Nick, svaka čast. Hvala za trud, vreme i volju da se sroči ovakvo uputstvo.
-
Re: Uradi sam: Seiko 7S26 projekt za amatere i profesinalce: najpopularniji sat svi vremena?
Nick
Stvarno svaka čast za ovoliki trud.
-
Gosn' NickH, Vi ste za mene Tito!!! Imam jednu staru sedmicu, ,maltretiracu je za vikend!!!
-
hehehe Tito, lepo rečeno...hvala Nick
-
Nick ovo je odlična stvar! Svakako korisna za sve mlade časovničare amatere i one iskusnije kojima je potrebna mala sugestija pri radu. Iščekujemo prezentaciju 4R36 mehanizma...
Veliko HVALA za sav uložen trud i utrošeno vreme pri deljenju znanja sa ljudima na našem forumu i portalu! 
Pozz!
-
a koja je razlika izmedju 4r36 i 7s26, znam da ovaj 4r moze rucno da se navija, ima li jos nekih razlika, recimo u obradi i sta slicno
-
3 bitne razlike
- poboljsan sistem za auto navijanje
- mogucnost rucnog navijanja
- hack (izvlacenjem kljuca zaustavlja s sekuundara)
Seiko je jedina kompanija na svetu koja je istnski 'in house' manufacturer.
Iako je vecina modela ispod $1000 Seiko pravi i minute repeater po ceni $400,000.
4N36 dolazi naravno u vise finisha i ralzicitom gradiranju po pitanju tacnosti.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi