Može li mi iko dati informaciju koliko prosječno koštaju silikonski prsten na koji se lijepi staklo za satove više klase? Naime, imao sam malu nezgodu pri kojoj sam izgubio silikonski prsten sa Jacques Lemans model 1-789c (automatic) zbog čega sam se obratio distributeru te marke preduzeću ''Malbaštić''Banja Luka, međutim, oni mi nisu mogli obezbjediti prsten iako su uputili upit glavnom distributeru koji ima sjedište u Hrvatskoj. Tom prilikom ovlašteni časovničar mi je rekao da prsten nebi trebao da košta više od 10 EUR, jer prosječna cijena za Brajtling satove iznosi između 5-10 EUR. Kako je sat kupljen u Bomaru, odmah sa se obratio njima putem e-maila, te sam od njih odmah dobio informaciju da su od proizvođača dobili informaciju da se prsten može poručiti po cijeni od 1990 dinara.

Moram priznati da me je bas iznenadila tolika razlika u cijeni, pa me zanima koliko prosječno koštaju za različite klase satova.

Samo još jedna opaska, da ću ja na kraju morati poručiti silikonski prsten bez obzira na cijenu, jer su (Hvala Bogu) staklo i mehanizam preživjeli pad.