i meni sve izgleda ok.
nadam se da ce neko od nasih urara videti temu, pa cemo imati definitivan odgovor.
i meni sve izgleda ok.
nadam se da ce neko od nasih urara videti temu, pa cemo imati definitivan odgovor.
jole777 kaže:
Izgleda mi sve ok.
delije kao da je ta ivica iskrzana.nije polomljena ali neko je nestrucno ceprko po satu i ostetio ivicu na tom delu ploce.pitanje kako je tek obavio ostali deo posla.ja bi ga zaobiso.
Nzm, jos cu gledati, traziti pa sta bude, ako nista malo cu vise sacekati pa uzeti lepo nov seiko neki.
Tako i treba raditi, a najbitnije je biti strpljiv. Ova tema je dobra i da nešto naučiš, pošto je evidentno da je mehanizam izazvao sumnje. Ja sam sličnog mišljenja kao i Jagoš, ali kada se pojavi neko od forumskih časovničara ili drugih vrsnih znalaca, videćemo u čemu je stvar. Iako je u pitanju jeftin sat koji može da popravi svaki časovničar, ne treba rizikovati novac.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Shoiyum nov seiko 5 je toliko povoljan cak i kod nas u zadnje vreme da ti ja iskreno preporucujem da se strpis i kupis nov ili polovan iskljucivo od nekoga pouzdanog.nema razloga da kupujes nesto u sta nisi siguran.
off. neko je danas jedan isti dao na poklon na kp![]()
Mislim da ti je Jagoš dao odličan savet. Svaka kupovina polovne robe, pa makar prodavac bio i rođeni brat, predstavlja kupovinu mačke u džaku. Kada si početnik u domenu satova, i pored najbolje želje, teško je dati savet na ovaj način, a neke stvari se vide samo uživo. Bilo kakav savet u vezi sa kupovinom koji je dat ovako može da pomogne, ali ne dovoljno, jer uvek postoji neki rizik. Ukoliko kupuješ polovan sat jer je u pitanju novac, što nije nikakva sramota, već naša stvarnost, ili ga uzimaj od poznatog/pouzdanog čoveka, ili insistiraj na proveri kod časovničara. Bilo da se radi o sto dinara ili pet hiljada evra, ne dozvoli da te bilo ko prevari. Mi ćemo svakako pomoći koliko god možemo, ali nastavi da ovome pristupaš racionalno. Svako od nas je bar malo platio školu kupovine polovnih satova, ali ne mora da znači da ćeš je i ti platiti na isti način.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Na označenom mjestu ništa ne fali ali sat nema orginalnu narukvicu a i uža je nego što bi trebala biti
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi