Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 52
Like Tree30Likes

tema: Rad BPM Servisa

Threaded View

Mlađi član
    Član od
    22.12.2010.
    Lajkovi
    57
    Reputacioni uticaj
    15

Određen forumom Re: Rad BPM Servisa

Citat tiha kaže: Pregled poruke
    Kakav zakon i pravnicke igre pominjete? Zavrnu coveka za garanciju na mnogo skuplje stvari a sada ce kao da se uplase sto ces da ih tuzis zato sto ti nisu rekli neki manje-vise nebitan podatak? Slazem se da su skroz neposlovni (da ne upotrebim neki jaci izraz) ali ipak treba biti realan.
    Pa dobro, nekoga su zeznuli za garanciju i mi ostali treba to da uzmemo kao podrazumevano i da se ne bunimo?

Da se razumemo, ne pada meni na pamet da se zezam oko toga i bilo koga tuzim. Covek je samo napisao da pravni osnov postoji.
    Ali bih voleo da se nadje neko ko ima volje, para i vremena da se bavi time. Pa eto da se napravi pametan i stvarno ih tuzi makar za to. Pa ih neko tuzi i za garanciju. Pa bi se valjda i oni naucili pameti...

Darko stvarno hvala na temelnjosti i svim informacijama! Medjutim ja, nazalost, ne planiram da idem toliko daleko. Poslao sam im taj drugi mejl po onim tvojim instrukcijama i ako odgovore, odgovore. Njima na cast i preporuku. Trenutno je previse drugih stvari da bih se igrao pravnickih zavrzlama sa BPM-om i zao mi je zbog toga.
    Poslednja ispravka: bnovica (6.4.2016. u 12:39)
    Дарко likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •