A, da li neko polira sat i kod nas???
Ne prijatno mi je više, nikako da dobijem taj odgovor.![]()
A, da li neko polira sat i kod nas???
Ne prijatno mi je više, nikako da dobijem taj odgovor.![]()
Pa valjda kod časovničara?
Narukvicu možeš da probaš da odneseš i u neku prodavnicu zlatnog i srebrnog nakita, verujem da bi uz adekvatnu nadoknadu i juvelir mogao da ti odradi poliranje obzirom da oni gotovo sigurno imaju iskustva i mašine za takav posao.
A možeš da probaš i u kućnoj radinosti da izvedeš nešto, uz pomoć neke polir paste i magične krpe, taj sistem? Ili da se vidi dal ima ovog u Srbiji, video sam fotke satova pre i posle, čini čuda sa ogrebotinama.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Veoma sam ti zahvalan Dragone.
Pomislio sam da je poseban majstor za poliranje satova. Watchmag, kaže da je potrebno 2 god. edukacije za polir majstora, pa sam pomislio da je nekakva stručnost potrebna i ovde kod nas.
Ali, pošto kod nas ništa nije komplikovano kao u svetu, običan zlatar, juvelir rešiće moj problem.
Moji pzdravi![]()
za kopču ako je sva polirana nebi trebao biti problem ponovo je ispolirat ,ako je dio matiran onda je teže jer se mora dio na ruke napravit , također je mali problem ako ima sigurnosni preklop na kopči.. Ako se kućišta poliraju treba izvadit mehanizam i sve pokretne djelove, zbog lakšeg poliranja i čišćenja nakon poliranja kao i zbog zaštite od vibracije.
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
pozdrav svima..nov sam ovde pa me zanima poliranje mineralnog stakla na satu ovalnog oblika sa plitkim ogrebotinama..da li mogu to sam ili moram kod casovnicara i koliko bi me kostalo s obzirom da je sat guess koji ne vredi mnogo..
Siniša
Pročitaj Poliranje stakla na satovima??
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi