6 Priloženi(h) fajl(ova)
Poliranje kucista - brazetli satova
Kao sto tema kaze,poliranje satova tj kucista i brazetli. sjajna stvar za satove koji su stainless celika a pritom imaju ostecenja u vidu ogrebotina. Nije lak posao i vrlo je pipav- zabole vas ledja,boli glava corave se covek vazdan,a da stvar bude gora u mom slucaju satovi koje sam polirao su bili skupi pa se morao strogo paziti na sve delove koji su osetljivi (sva stakla zastiti i paziti na delove koji se ne poliraju):D. dakle evo par fotki pre i posle a ni to nije konacan rezultat ali cisto da se vidi. Sutra update sa jednim boomba satom
pre pre poosle
Prilog 90410 Prilog 90415 Prilog 90411Prilog 90412Prilog 90413Prilog 90414
re: Poliranje kucista - brazetli satova
U kućnoj radinosti znam savrsen način za poliranje sata. To sam i napisao negdje na forumu. Sve što treba je zlatarska krpica!!! Izgleda kao krpica za naočare, ima je u svakoj zlatari. Sat od nerdjajućeg čelika ispadne kao nov, a nema velike opasnosti za staklo, jer treba vremena da se ispolira. Vrlo jednostavno i za one što imaju dvije lijeve ruke :)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
re: Poliranje kucista - brazetli satova
Siguran sam da pomaze i ta krpica.mada kod vecih ogrebotina nisam siguran bas kako bi to izgledalo. a sat koji cu postaviti sutra je bio mat i izgledao ovako
Prilog 90417Prilog 90418