1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Koji sat nosite danas?
zna li netko kakav je mehanizam u ovom satu i informacije o mehanizmu i proizvođaću sat je Certina DS Podium Big Size
Prilog 98437
Citat:
ivannxxx kaže:
zna li netko kakav je mehanizam u ovom satu i informacije o mehanizmu i proizvođaću sat je Certina DS Podium Big Size
Trebalo bi biti -
Citat:
VLADAN P kaže:
i šta misliš općenito kakvo je to, danas sam odnjeo tissot u radnju,
Taj mehanizam je odlican, narocito kad se nalazi u satu te cenovne kategorije.
Citat:
ivannxxx kaže:
Prilog 98437
Da li je ovo tvoj sat ili slika sa interneta? Ne vidim najbolje sa mob, meni ovo ne lici na Big size, vec na obicnu ds podium. Ako je obicna onda je mehanizam G10, a ako je big size, onda 251.262, jedan od najboljih kvarcnih mehanizama u satovima tog cenovnog ranga...
Opet ponavljam da ne vidim najbolje sliku
Citat:
23jewels kaže:
Da li je ovo tvoj sat ili slika sa interneta? Ne vidim najbolje sa mob, meni ovo ne lici na Big size, vec na obicnu ds podium. Ako je obicna onda je mehanizam G10, a ako je big size, onda 251.262, jedan od najboljih kvarcnih mehanizama u satovima tog cenovnog ranga...
Opet ponavljam da ne vidim najbolje sliku
CERTINA DS BIG SIZE PODIUM je sat model C001.617.22.207.00
Meni ne moraš hvaliti Seiko ( a ni Ruse :laugh::rolleyes: ) ali opet kažem ne daj se lako razočarati.
Citat:
skydrummer kaže:
Meni ne moraš hvaliti Seiko ( a ni Ruse :laugh::rolleyes: ) ali opet kažem ne daj se lako razočarati.
koje imaš marke satova, ruske nisam nikada vidio u živo