Prikaz rezultata 1 do 8 od ukupno 8
Like Tree21Likes
  • 2 Post By
  • 1 Post By
  • 7 Post By
  • 6 Post By
  • 3 Post By mile64
  • 2 Post By arch_m

tema: Lanco modifikovan silom prilika original vs modifikacija

Hybrid View

Mlađi član
    Član od
    12.9.2015.
    Lajkovi
    53
    Reputacioni uticaj
    11

Određen forumom Re: Lanco modifikovan silom prilika original vs modifikacija

...ma jasno je i meni da je originalno i autentično stanje najbolje,moja prva reakcija pre 30 godina još dok sam bio dečak je bila izrazito negativna,zato sam na promenu oblika stakla i kazaljki reagovao odbijanjem nošenja tog sata,al šta se može,valjda će iskrsnuti prilika da ga jeftino vratim u prvobitno stanje,potrebno je samo staklo i kazaljke....
    Do tada ću ga nosti sa užitkom,lep je i u ovoj custom varijanti...
    Lanco modifikovan silom prilika original vs modifikacija-img_20150916_143422.jpg
    Zagor, MMario and arch_m like this.

Stariji član Avatar korisnika arch_m
    Član od
    6.9.2014.
    Lajkovi
    1985
    Reputacioni uticaj
    125

Određen forumom Re: Lanco modifikovan silom prilika original vs modifikacija

Ma samo polako. Shvati to kao mali projekt, nesto cime ces se zanimati s vremena na vrijeme, i prije ili kasnije naletices na dijelove koji te zanimaju.

Naravno da je sat lijep, i svijda se tebi, a to je na kraju krajeva najbitnije, pa ako nalete kazaljke - jos bolje. Nece biti samo lijep, nego i kompletan - miran ti, miran sat.

Nego, to neka ide svojim tokom, a ja se nadam da ces se u medjuvremenu poceti malo vise interesovati za satove, i vidjeces... Ovaj hobi, ili bi ga prije nazvao - ova ljubav, ne mora uopste da bude skup "sport". Bezbroj je prelijepih, a pristupacnih satova, pouzdanih i tradicijom i kvalitetom dokazanih. A jednom kad te uhvati sve ovo - tesko da ce ikad da te pusti.

Pozdrav!
    Zagor and BrankoD like this.
    Он сказал: "Поехали!"

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •