Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 12
Like Tree1Likes

tema: Izdržljivost satova

Hybrid View

iwc
    iwc je offline
    Banned
    Član od
    21.9.2009.
    Lajkovi
    49
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Izdržljivost satova

Pa ja bih rekao da su automatici cak osetljiviji od kvarcnih. Ali to sada vec zavisi od modela do modela.. Postoje posebni modeli kod mnogih proizvodjaca, kao sto je g-shock, koji i jesu projektovani za ekstremne aktivnosti. Da ti nisi rekao ovo za Swatch, ja bih rekao da je to jedan od retkih prizvodjaca ciji skoro svaki sat je daleko izdrzljiviji od svih drugih u toj klasi. Ali eto vidis, unapred si me dematnovao..

Član
    Član od
    27.10.2008.
    Lajkovi
    179
    Reputacioni uticaj
    19

Moj prvi sat swatch irony je pregazio automobil,i sem naprslog plasticnog stakla nista drugo nije otislo.Trajao mi je 8 godina,i nikada ga nisam skinuo sa ruke.Na kraju je staklo bilo skroz izgrebano i sa velikom naprslinom,i kako su mi rekli serviseri nemoguce je menjati staklo na tim satovima.I tako je moj omiljeni sat zavrsio karijeru.Iako imam satove od par hiljada evra taj swatch je moj prvi i najomiljeniji sat.Ako trazis izdrzljivost,svaki Seiko je neprikosnoven,quartz ili automatic nije bitno.

iwc
    iwc je offline
    Banned
    Član od
    21.9.2009.
    Lajkovi
    49
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Nikle kaže: Pregled poruke
    Moj prvi sat swatch irony je pregazio automobil,i sem naprslog plasticnog stakla nista drugo nije otislo.Trajao mi je 8 godina,i nikada ga nisam skinuo sa ruke.Na kraju je staklo bilo skroz izgrebano i sa velikom naprslinom,i kako su mi rekli serviseri nemoguce je menjati staklo na tim satovima.I tako je moj omiljeni sat zavrsio karijeru..
    Upravo sam na ovo i mislio kada sam rekao da je Swatch prilicno izdrzljiv. Bar sam ja imao takva iskustva. A slazem se za Nikle i za Seiko satove(posebno kada je TUNA u pitanju)!

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •