Ovdje možete podjeliti saznanja o besplatnim stvarima, a vezanim za satove - LINK
Naručio sam katalog od longines i baume &mercier koje sam dobio u par dana, a od imc i aviator još ništa.
Ovdje možete podjeliti saznanja o besplatnim stvarima, a vezanim za satove - LINK
Naručio sam katalog od longines i baume &mercier koje sam dobio u par dana, a od imc i aviator još ništa.
Ma skoro svi renomirani proizvođači šalju kataloge. Bolje da vam ne kažem koliko ih ja imam, ponestaje mi prostora na polici
Pozdrav,
V.S.
a kak se domoći omeginog kataloga??
Watchmag, možeš da naručiš sa njihovog sajta. Ja sam danas poslao zahtev, baš bi hteo da vidim da l' će da pošalju ;
Evo i linka:
http://www.omega.ch/index.php?id=1012
Pozdrav,
Aca
Danas stigao longines katalog,prelep,pre 5-6 dana sam narucio,stigao besplatno,narucite ga i vi
Pozzz
za katalog sa omegine strane znam samo kaj bi se ja htel dočepat kataloga kompletne ponude omege koji ima oko 400strana
aaaa da li neki renomirani proizvođači poput zenitha salju besplatno svoje kataloge ?
i meni je stigao Longines i Baume&Mercier,prelijepi katalozi...samo zasto cijene ne stavljaju u kataloge?
Ne stavljaju jer ne žele da te zaplaše, žele da ti se prvo svidi sat a da tek onda vidiš njegovu cenu.![]()
Neki proizvođači doduše uz katalog isporučuju i cenovnik, ali zasebno štampan. Recimo, dobio sam cenovnik uz "A. Lange & Söhne" katalog, ali bolje i da nisam jer izgleda kao cenovnik Mercedesovih vozila, cene su u rangu od 20K€ pa do nekoliko stotina hiljada €!
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi