Pozdrav svim korisnicima ovog foruma mene zanima TAG HEUER GRAND CARRERA CALIBRE 36 zanima me trenutna cena ovog sata i gde moze da se nabavi???))) hvala unapred. . .
Pozdrav svim korisnicima ovog foruma mene zanima TAG HEUER GRAND CARRERA CALIBRE 36 zanima me trenutna cena ovog sata i gde moze da se nabavi???))) hvala unapred. . .
Mene na prvom mestu zanima link, calibre 36, ali je cena kod nas bolesna. 420 000, u USA je isti taj 3900$, znaci oko 200 000. Za razliku mi se isplati da odem samo do USA da kupimA jos ako kazem nekom da mi ponese kad dolazi, dobijem ga upola cene. Za carrera model sam usput pitao
Da, to je nazalost tako, i nisu samo satovi u pitanju, sve je u Americi jeftinije.
Inace ne volim bas nesto Tag Heuer satove, ali model od kojeg zaista zastaje dah je:
Tag Heuer CARRERA Calibre 36 RS Caliper Concept Chrono
![]()
:woohoo:
Pozdrav,
V.S.
Za cenu ne znam a Tag sigurno imas u Identicu pa pogledaj tamo.
Ovo je savrsenstvo, nisam video do sad ovaj model...
Da, da, ovaj model je predstavljen ove godine u Bazelu i zaista izgleda neverovatno. Pogledaj sledecu stranicu:
http://www.tagheuer.com/the-collecti.../en/index.html
i definitivno video klip:
Pozdrav,
V.S.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (3.7.2009. u 0:12)
Inace, tag heuer calibre 36 je El Primero.
oho hooo cekajte momci ne razumem vas sta je indenica i chronos??? to su neke radnje u bg-u ili sajtovi na kojim pise cena???D
uvoznoco satova...Chronos time je uzovnik za Taga i jos nekih brendova...ali svi ti skuplji se narucuju....cekaju i veca im je cena
Zdravo Kristijane! Propustio si na prethodnoj stranici - tolarbo je pominjao obe prodavnice.
Identico ima prodavnice po Beogradu i Podgorici, a Chronos Time u Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu i Sabcu.
No time to lose
Bookmarks sajtovi