Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 11

Hybrid View

Novi član
    Član od
    13.10.2009.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Seiko Monster Online kupnja

Ja sam prosle godine oko 1.maja kupio Seiko sat(SKX-007) preko sajta www.21jewels.com,to je jedan od retkih sajtova za prodaju koji salju direktno u Srbiju a za Hrvatsku nema nikakvih problema.Neka ti nikako nesalju preko kurirskih sluzbi,samo preko obicne poste jer ce te kostati vise za oko 40e.Inace prodavac se nalazi u Singapuru i veoma je korektan,samo moras da proveris da li ima taj sat na lageru.Ja sam cekao na isporuku skoro 20 radnih dana(uobicajno je od 8-16 )ali se islatilo posto nisam platio ni carinu ni porez.Sat dobijas sa overenom garancijom ali bez originalne kutije,posto pakuju sat za transport u kutiju sa stiroporom,koja je odlicna

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Izvini kako to nisi platio carinu i porez?!

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Pa verovatno da su mu propustili paket bez pregleda sadržaja i pritom ga nisu ocarinili. Dešava se i to s vremena na vreme, pogotovo kada su paketi manji i ako su poslati pred novogodišnje praznike.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    13.10.2009.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Nemam pojma,paket je stvarno bio lagan,kada sam dosao u postu da ga preuzmem ocekivao sam da doplatim oko 50e (sat je kostao 185$odnosno 138,5 evra sa slanjem) ali nista,samo sam potpisao prijemnicu i zdravo.Kutija nije bila otvarana a cekao sam tako dugo na prispece(ukupno 28 kalendarskih dana)zbog toga sto me je uhvatio praznik 1.maj.Inace sve posiljke idu iz Singapura za Cirih pa odatle na krajnu destinaciju.Nemojte da vas zbuni sto u izboru zemalja gde salju satove nema Srbije-izaberete naprimer Makedoniju ali u naznakama stavite tacnu adresu i zemlju gde se salje i nema problema.Kada izvrsite kupovinu dobijate broj posiljke sa kojim mozete da proveravate gde se posiljka trenutno nalazi.

Slične teme

1. Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781
    By dragon in forum Seiko
    Odgovora: 448
    Poslednja poruka: 11.11.2017., 9:22
  2. Seiko SKX781 - ORANGE MONSTER
    By sima hrabri in forum Kompletni testovi satova
    Odgovora: 30
    Poslednja poruka: 30.5.2011., 17:07
  3. SEIKO orange monster poludeo
    By cesnakb in forum Seiko
    Odgovora: 6